PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47534
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Skoro jest już temat o ulubionych bohaterach, to może tutaj dla odmiany wymieńcie postaci, których nie lubicie i czemu :)

ocenił(a) serial na 6
nnowecka94

Allison! Z sezonu na sezon robi się coraz bardziej łąjzowata, tak wiem po prostu swietny argument, ale w moim odczuciu nie da się tego inaczej opisać xd

ocenił(a) serial na 3
SaiRIthy

Mam podobnie z Ericą, niemiłosiernie jej nie znoszę, ale nie potrafię jakoś konkretnie uargumentować.. po prostu szlag mnie trafiał kiedy tylko pojawiała się na ekranie :P

ocenił(a) serial na 10
nnowecka94

Może dlatego bo zachowywała się potwornie wyzywająco i wulgarnie XD. Z takiej cichej, niezauważanej dziewczyny zrobiła się ostra baba

ocenił(a) serial na 10
nnowecka94

O boże! Matka Allison! Nie cierpię jej!

ocenił(a) serial na 3
wolf787

Przerażało mnie to wredne babsko

ocenił(a) serial na 9
nnowecka94

Allison tak jak ktoś wcześniej napisał, wkurza mnie samo to, że ją widzę, nie wiem czemu w sumie..

użytkownik usunięty
nnowecka94

Erica i Allison w 2 sezonie a z męskich hmm... w 3a Derek - może nie to, że nielubiany, po prostu najbardziej obojętny spośród wszystkich postaci

ocenił(a) serial na 3

Derek w 3A może nie byłby taki irytujący, gdyby nie to, że w poprzednich sezonach był zupełnie inną, lepszą postacią

ocenił(a) serial na 10
nnowecka94

Muszę przyznać, że wkurzał mnie w 3 sezonie. Dlaczego nagle, taki obojętny na wszystko wilkołak ulega jakiejś kobiecie? To było tak... nienaturalne... nie w jego typie...
Oprócz tego jeszcze Kate. Okropne babsko.

ocenił(a) serial na 3
wolf787

Fakt, była irytująca i bezwzględna, ale jakoś nie wiedzieć czemu darzyłam ją lekką sympatią

użytkownik usunięty
wolf787

Kate też mnie raziła w 1 sezonie. a co do Dereka - dokładnie. w ogóle odcinek Visionary był taki średni, nie zadowoliła mnie historia Dereka. to takie też trochę nielogiczne moim zdaniem, że Derek na 2 lata przed pożarem (i z rok przed poznaniem Kate) zakochał się w Paige a potem nagle bujnął się w Kate. dziwne to :/

ocenił(a) serial na 10

Przecież było powiedziane, że śmierć Paige była dla niego wielkim ciosem i tak dalej... nie rozumiem, dlaczego nagle bujnął się w jednej... a później w drugiej... ale z Jennifer to było przegięcie na maksa...

użytkownik usunięty
wolf787

no właśnie. mam nadzieję, że teraz poprawią jego postać. słyszałam, że ma być takim większym bratem dla Scotta :)

ocenił(a) serial na 10

No to super :D
Kuuuuurcze już nie mogę się doczekać 4 sezonu! Ale jednej rzeczy się obawiam. Że zginą bliźniacy!!! :(

użytkownik usunięty
wolf787

sezonu 3B, to jeszcze nie 4 :) oj tam, jednego mogą ukatrupić ;p

ocenił(a) serial na 3

Nigdy w życiu! Bliźniaków mają nie tykać! :D

użytkownik usunięty
nnowecka94

:D dla mnie mają zostawić w spokoju Petera, bo polecę do LA, znajdę Jeffa i coś mu zrobię! ;p

ocenił(a) serial na 3

No za Peter'a to bym chyba zabiła :D

ocenił(a) serial na 10
nnowecka94

TAK!!! BLIŹNIACY SĄ MOI! NIE MA MOWY! MAJĄ ŻYĆ!!! AIDEN AND ETHAN!!!

ocenił(a) serial na 10
nnowecka94

jeszcze dziadek Allison, bo to też niezły manipulant był... Gerard.

użytkownik usunięty
nnowecka94

Alison i wszyscy od niej - jej matka, ciotka, dziadek XD
Tylko jej ojca lubię, ale sama Alison jest straszna :D

nnowecka94

Również jako pierwsza odnośnie tego tematu nasuwa mi się Allison :) Już od pierwszego odcinka jakoś nie przypadła mi do gustu, a potem było coraz gorzej i gorzej. Możliwe, że przeszkadza mi aktorka, bo mimo że urodę ma ładną to sama zdaje się być strasznie (jak ktoś wyżej określił dość trafnie :)) łajzowata, przez co i cała postać Allison taka jest. Od momentu zerwania ze Scottem wydaje się, jakby kompletnie stracili jej wątek i piszą jej rolę tak od niechcenia.

ocenił(a) serial na 8
radykalny

Zgadzam się w 100 %. Od pierwszego odcinka coś nie halo z nią :D

ocenił(a) serial na 8
nnowecka94

Nie lubię Boyda ale nie potrafię powiedzieć dlaczego ;) Na drugim miejscu jest matka Allison.

ocenił(a) serial na 7
kamil665544

Ja miałam z Boydem to samo i proszę nie mylić tego z jakimś rasizmem.

ocenił(a) serial na 10
nnowecka94

Pan Harrinson to zło! Wiem, że dodawał smaku tymi cierpkimi wypowiedziami, ale był taką mendą, że ucieszyłam się gdy umarł :) I Issac denerwuje mnie w tym sezonie. Allison nie lubiłam w 3a - wydawało jej się, że jest nie wiadomo jak potężną i złą łowczynią. Krew mnie zalewała gdy ją widziałam! Teraz jakoś mi przeszło, ale Issac mnie zdenerwował ._.

ocenił(a) serial na 9
nnowecka94

Ja mam tak, że czasami niektórych postaci nienawidzę, ale 5 minut później robią coś i jednak je lubię. Alison mnie czasami irytowała, Peter też. Chyba tylko ciotki Kate nigdy nie lubiłam.

nnowecka94

Allison, jej matka, Jackson, Kate i Malia!
Postacie, które denerwowały i denerwują mnie na każdym kroku.

nnowecka94

Boyd-również nie umiem powiedzieć czemu, poprostu był mega nudną postacią no i Kate-zazwyczaj uwielbiam "złe" postacie ale ta poprostu mnie irytowała.

ocenił(a) serial na 8
nnowecka94

Nie było tak żle w poprzednich sezonach, bo z reguły te postaci umierały;) Erica mnie drażniła, a jak zaczęła się robić normalna to ją zabili... Jennifer też padła :D Kate jeszcze umrze mam nadzieję;) Na tej czarnej liście zostaje mi tylko przeklęta Malia oO może też ją zabiją i będzie spokój;)