PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47534
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Nowy sneak peek do 4x10

użytkownik usunięty

No proszę, ktoś w końcu tknął zimnego drania ;)
http://dontgobrienmyheart.tumblr.com/post/95483613115

ocenił(a) serial na 5

Jaki cute Sterek z boku! <3

Ale do rzeczy :D
Plączą i plączą, niedługo się okaże, że Meredith zna wszystkich od samego początku.
Fajnie, że Parrish i Peter byli w tej samej scenie, poziom seksapilu wyszedł poza skalę. Oh, dlaczego Parrish nie może być synem Petera, najlepiej razem z Liamem? :D Napiszę o tym fanfick jak się wkurzę :D
Swoją drogą, bardziej mnie interesują mordki aktorów niż Meredith, albo ze mną coś nie tak albo z fabułą, skoro mnie nie interesuje. Stawiam na fabułę :D

użytkownik usunięty
deathmaster

Nie zapomniej podesłac mi linka do fan fica jeśli napiszesz, bardzo cvhętnie przeczytam :P
W ogóle Peter został pierwszy raz dotknięty przez kobiętę w serialu oO I do tego nie lubi tego dotyku, aż się cały zatrząsł ;DD jej, chciałabym go tak dotknąć mmm... ;p

Ja bym tam wolała, żeby on mnie dotknął:D

użytkownik usunięty
kaja_92_filmweb

To tym bardziej :D

Ej, w jakim uniwersum okradziony przesłuchuje kradzieja na posterunku policji? :D

Ładna muzyczka. Wysoki poziom seksapilu, przekraczający skalę, że powtórzę za koleżanką-szklanką z piętra wyżej :D
Parrish jest taki suotki. Zawsze rycersko staje w obronie kobiet, chyba jako jedyny prawdziwie troszczył się o Meredith. Do której jakoś nie jestem w stanie się przyzwyczaić, wiecie, żywej.

użytkownik usunięty
emo_waitress

"Ej, w jakim uniwersum okradziony przesłuchuje kradzieja na posterunku policji? :D"

Takie rzeczy tylko w Teen Wolf ;D

ocenił(a) serial na 9

Przecież to jest związane z spn więc wiadomo że Stilinski nie zwoła całego Bh