PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47536
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Po długim ślęczeniu (22 godzinach bez snu) nad zakodowanymi słowami na twitterze nareszcie się
udało odblokować trailer.
Zatem częstujcie się :) tmblr.co/Zwhu8o1I2L9J3

ocenił(a) serial na 9

z pol sub https:// w w w .youtube.com/watch?v=-0m15NL_rcI

Troche krótki , 3a i 3b były lepsze i fajniejszą muzyke miały, ale jak zwykle bardzo dobry trailer sezonu:) Peter i Mellisa miażdżą promo:)

użytkownik usunięty
Ganja27

Moim zdaniem ten i z 3b są najlepsze :) Taak, i scena między Braeden i Derekiem jest fajna. Ci nowi tez się fajnie wpasowali. Widać że to już nie 1 sezon :)

ocenił(a) serial na 9

to Breaden? niew ydaje mi sie, jakaś inna postać

ocenił(a) serial na 9
Ganja27

Btw na serio łamałaś te hasła? Ja nie wiem skąd ludzie je brali:) Jakieś jedno to Yellow było związane z gifem na tublrze z lipca tamtego roku:)

użytkownik usunięty
Ganja27

To Braeden :) Tak, zebraliśmy się małą grupką i łamaliśmy je. Ale cholerstwo było ciężkie :/ tak, było yellow, mute, demarco, brett, iglesia, jordan, control, tomahawk, thermowire, truth, violet, decade, 2436, 177, santomi, in coś jeszcze. Jedno było fajne z 2436. Maegan Tandy/Braeden dodala zdjęcie że w jej okularach odbijał się nr telefonu. Więc ludzie zaczęli tam dzwonić i te cyfry mówił głos Nogitsune xD

ocenił(a) serial na 9

hahahhaha ekipa z Teen wolfa jest super:) Może to jednak nie Breaden ? na promo dobrze nie widać
jakoś ten pairing jest dziwny

użytkownik usunięty
Ganja27

poczekamy zobaczymy :)

Uwaga! Na forum TW stwierdzono science! To aż się prosi o stosowną reakcję!.
I wszyscy razem raz dwa trzy:
http://s1104.photobucket.com/user/Niniel25/media/tumblr_lnpxx7Tus01qakgd0.gif.ht ml

Jestem pełna podziwu i rewerencji *głęboki ukłon*
Proszę pozdrowić resztę ekipy :) Fani są najlepsi!!

użytkownik usunięty
emo_waitress

hahaha BONER kolejny passcode xD

dzięki, zaraz pozdrowię :))

użytkownik usunięty
emo_waitress

pozdrowiłam i ludki nawet podały dalej i polubiły :)

Wszyscy lubią mojego wacka. Pewnie temu, że wesoły i nie istnieje :D Jednym słowem jak jakaś boska istota. Np. Loki! Wszyscy lubią Lokiego nie?

użytkownik usunięty
emo_waitress

Omg spaczyłaś mi psychikę :D Oczami wyobraźni zobaczylam twarz Lokiego na wacku *big lol* xD

Skąd wiedziałam, że Derek będzie bez koszulki? :D

ocenił(a) serial na 9
emo_waitress

hahahaha. Ale w końcu Petera dali w promo:) Berserkerzy skumali się z Kate?

ocenił(a) serial na 9
Ganja27

W autobusie tam jest jakaś blondynka wilkołak pewnie ta Violet, a z nią jest Breaden, Kira? Issac odszedł to dobrze że dali jakiegoś wilkołaka

użytkownik usunięty
Ganja27

Peter też ma być bez koszulki ;))) i duużo Pydii - info z Alpha Conu

emo_waitress

Ok, śmichy-chichy na bok, ale nie czuję jakiegoś szału. Właściwie to czuję tylko irytacje i zniecierpliwienie. Zapowiada się powtórka z wszystkiego co było. O ile na początku zaplusikowali sportowymi rozgrywkami mile przypominającymi 1 sezon, o tyle potem te miziania, ta Malia, Derek oczywista półnagi, yebana dzifka Kate (nosz kuźwa ludzie, jak już kogoś wracać to ulitamte bad guy czyli jej ojca!!!!!), jakieś wyskoki z półobrotu, dziewczyny - dodatki oczywiście tylko badassowe..
Był też gay-thing (ale nie z Dannym, wtf?), był Murzyn - obstawiam, że nie dożyje końca sezonu.
Wszystko to mam wrażenie, że już widziałam. Nawet scena nerwowo gestykulującego Stilesa, o ile widok jest słodki, jest wręcz żywcem zerżnięta z poprzednich sezonów, tylko słowa inne.

Przykro mi kochani, wiem że jest tu sporo fanów i dla kogoś może to zabrzmieć przykro - ale ten trailer nie sugeruje poprawy z kupki, jaką się stal w 3 sezonie :(
Oczywiście będę oglądać i szczerze liczę na to, że się mylę.

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

Ja mam nadzieję, że ten trailer ma nam tylko namieszać (bo inaczej to ja już nie wiem taki mix poprzednich sezonów?)

użytkownik usunięty
emo_waitress

Ja jakiegoś wielkiego szału po obejrzeniu trailera nie mam, aczkolwiek nie mogę się doczekać 4 sezonu i jego specyfiki. Niestety wydaje mi się, że do trailera znowu dali "najlepsze, najciekawsze" sceny i ogólnie niektóre odcinki mogą być średnie a nawet kiepskie bo dadzą jakies zapychacze zamiast coś rozwiązać. Ale i tak czekam aby obejrzeć - moim zdaniem - jeden z ulubionych i najlepszych seriali (opócz LOSTA, AHS, The Finder i zaczynającego się dopiero Penny Dreadful).

Też mam takie obawy.
Losta lubię, AHS bardzo dobry pierwszy sezon, GENIALNY drugi, trzeciego nie dałam rady dooglądać (za bardzo zrobił się z tego serialik o nastolatkach), The Finder nie znam, Penny jak na razie świetne :)

Na tumblrze widziałam nastawienie się na nowych bad guyów w TW, ale z tego co widzę, to te stworzenia w kościach to chyba pomocnicy Kate (jak Oni), a ona sama interesująca nie jest w żadnym stopniu i jej potencjał już został wyczerpany. Może ten gościu bez ust będzie ciekawszy.

Co śmieszne na tumblrze chichrają się z tego gościa z czaszką na głowie, że choć nie wiadomo kim jest, to na stówę będzie chodził na randki z derekiem :D

użytkownik usunięty
emo_waitress

Mam z AHS podobnie - najlepszy był 2 sezon a 3 to jakieś nieporozumienie. The Finder to spin-off Kości, ma tylko jeden sezon, grał tam Michael Duncan z Zielonej Mili. Bardzo przyjemny serial z wielką dawką humoru i świetną muzyką. Polecam :)
Z PD widzialam wczoraj czwarty odcinek i był taki sobie. Nie wiem, może za dużo seriali i filmów widziałam że mnie takie rzeczy nie szokują i czasem są nawet przewidywalne :P

Te Oni Kate to predatory ;D Mi się wydaje że ten bezustny może być Benefactorem wlaśnie, ale zobaczymy.
Nie tylko na tumblrze, na twitterze też pełno było takich postów xD Pisali też że bezustny jest drugim Voldemortem, a moim zdaniem to kuzyn Slendermena jest ;)

ocenił(a) serial na 7
emo_waitress

Chyba mało kto spodziewa się jakieś "szału" po tym sezonie.

kath_5

Wiem, ale gdzieś tam zawsze tli się złudna iskierka nadziei :(

ocenił(a) serial na 9
emo_waitress

@emo_waitress, ufam, iż docenisz tego newsa :P

http://halekings(.)tumblr(.)com/post/88164860020/bless-dylan-obrien-he-confirmed -that-stiles-and

ocenił(a) serial na 9
emo_waitress

jeszcze raz ;/
http://halekings.tumblr.com/post/88164860020/bless-dylan-obrien-he-confirmed-tha t-stiles-and

pigmejskipuszek

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale czy chodzi o to, że Dylan nie zgodził się tylko na pokazanie seksu? Ale seks się odbył?

A propos - Derek znowu wyrwie pannę, już się z jedną migdali. Radość.

ocenił(a) serial na 9
emo_waitress

Nie, nie, właśnie chodzi o to, że się NIE odbył ;)

pigmejskipuszek

"BLESS DYLAN O’BRIEN

HE CONFIRMED THAT STILES AND MALIA DID NOT HAVE SEX IN THE MENTAL INSTITUTION

It was originally planned for Stiles and Malia to have a full sex montage, but Dylan actually said no to Jeff because he didn’t think it was appropriate with everything else happening in the episode

BLESS"

full sex montage odnosi się chyba do nakręconej sceny seksu anie seksu jako takiego.
To by była dobra wiadomość :) ale potrzebuję konkretnego dowodu w postaci cytatu wypowiedzi, czy cuś :)

użytkownik usunięty
emo_waitress

On to powiedział dzisiaj na Alpha Con :)

Moim zdaniem chodzi o pokazanie sceny seksu, Jeff chciał taką nakręcić ale Dylan się nie zgodził.

ocenił(a) serial na 9
emo_waitress

http://halekings.tumblr.com/post/88167058540/so-was-it-confirmed-that-is-stydia- in-that-part

Ale zgadzam się, trzeba poczekać na jakieś filmy z Alpha Conu czy cokolwiek.

pigmejskipuszek

zwiastun jest świetny, sezon będzie wspaniały, ja już to teraz czuje, jak pierwsze dwa sezony były słabe tak teraz jest to mój serial numer 1 :o

pigmejskipuszek

https://www.youtube.com/watch?v=iBFPDfpeNDk

ocenił(a) serial na 10

Kolejne krótkie promo:
https://www.youtube.com/watch?v=_b9tV5Kq6xM

ocenił(a) serial na 10
Liv_Liv

I jeszcze jedno:
https://www.youtube.com/watch?v=QjGffWTvCkw

ocenił(a) serial na 5

Nawet fajny trailer. Mam tylko nadzieję, że nie nadmuchali balona, który pęknie z hukiem po pierwszych pięciu odcinkach :D
Liczę na dużo Petera i Parrisha.

użytkownik usunięty
deathmaster

Oj tak, też się tego obawiam :P ja na Petera, Melissę, Pydię i sceny między Peterem a szeryfem ^^

Zauważyliście że w trailerze Derek ma ranę na boku z opatrunkiem? Przecież jest wilkołakiem powinien się wyleczyć chyba że sprawdzą się przewidywania fanów i Derek zostanie człowiekiem. Jak myslicie ?

użytkownik usunięty
paulina_183

co, Derek człowiekiem? oO nie słyszalam o tej teorii...
możliwe, że Kate lub ktoś inny zrobi mu coś, z czego tak łatwo się nie wyleczy, zobaczymy ;)

paulina_183

big bad wolf człowiekiem (tak, wiem - od s3 jako bbw funkcjonuje jedynie w nieistniejącej przestrzeni). dla mnie to brzmi jak kiepski pomysł na fanfiction :)

happyand

Teknie za sezonem 1, lepszy klimat i scenariusz. Teraz wydaje mi się że wszytsko jest wymuszone i udziwnione.

SPOILER odcinek 2!
No więc młody Derek ma się bujnąć w którejś pannie z głównej obsady. I jeszcze się użerać z Kate.
Daliby mu wreszcie spokój. :/

emo_waitress

O.o ... no ... but ...srsly?
niektóre wątki z tylca wyciągają. znaczy, że on nie pamięta, że ma koło 25 lat? niech się bujnie w mamie McCall. cza wysoko mierzyć. ech, chyba będę musiała za czas jakiś na fast forward (cy cuś) sobie puścić odcinki, bo jednak mnie interesuje jakie dania z Dereka zaserwuje Jeff ... duszony, smażony, nadziewany ... no no ... człowiek stara się zachować optymizm, myśli, że już gorzej być nie może ... a tu taki klops.

użytkownik usunięty
emo_waitress

On ma ponoć być z Braeden...

Tak, to już słyszałam :) Ale na promo zdjęciach rączki panny pochylającej się nad nim były białe ;)
Osobna kwestia to to, że szkoda, że fajterka Braeden nie może być singielką, musi być jakiś romans w tle *westchnienie*. Tak samo Derek byłby dla mnie znośniejszy, gdyby był fajterem, bez bab u szyi. Szczególnie że w jego życiu baby to jakieś straszne s*ki są. Niech że se chłopina trochę dychnie, na Odyna!