Świetny serial, Dylan gra wprost fenomenalnie,postać Stiles'a świetnie wykreował,zarówno jako dobry charakter i mroczną postać.Genialny<3 uwielbiam Stilesa, głownie dla niego oglądałam serial.Ciekawe jak ma na imię, hahah, jak pokazywali jego kartę biblioteczna, to było napisane M. Stiliński,więc zakładam,że Mat albo Mike, jakieś pomysły?;D
Natomiast na grę aktora co gra Scotta, nie da się patrzeć, Scott zachowuje się tak debilnie,od razu jak został tym wilkołakiem to musiał być najlepszym we wszystkim, najpierwszy Alfa, i nie docenia Stllesa. Zastanawiam sie tylko...przecież Scott nie chciał być wilkołakiem, jak dowiedział się ze ten co go przemienił może go odmienić,czyli Alfa, Peter,to prosił Derek'a żeby go nie zabijał, bo nie będzie miał szansy odzyskać swego życia,a potem jednak jak Peter umarł, i się okazało że Lydia go wskrzesiła to już o tym nie wspomniał.Dziwne.Zapomniał?Dziwi mnie to że ufają Peterowi,a on cały czas gra na dwóch frontach,zabił swoją siostrzenicę,miał pomóc Lydii opanować moc,ale nie pomógł, wszedł w spółkę z Kate, która jednak przeżyła i mieli jakieś dziwne stwory z Meksyku,potem kazał Meredith wszystkich zabić, i w końcu kiedy zamknęli go w psychiatryku, to co się z nim stało?Był razem w sali z tym doktorem,a kiedy przyszli do niego Lydia i Stiles pytać się o doktorów strachu, to Petera tam już nie było.Co się z nim stało? Szkoda że Alison zginęła, ale czemu tak właściwie przecież mówili że jak nie wierzą że ci Oni mogą ich zabić to sie nie stanie, a jednak.I gdzie zniknęli Isaac i Danny po 3 s? Po śmierci Alison?Nie wspomnieli o nich później. A 5 s bez Derek'a to nie to samo.Mam nadzieję ze w 6 s wróci,ale też o nim nie mówili w 5 s,co się z nim dzieje.:/Brayden wróciła na kilka odc pomóc Malii i reszcie pokonać Pustynną wilczycę. I nie ogarniam czemu tak się cackali z Theo,Stiles od początku miał co do niego rację.I też mnie zastanawia, czemu Stiles tak się bał komukolwiek powiedzieć że zabił Donavana, zrobił to w SAMOOBRONIE przecież! Fajna bylła legenda o bestii którą opowiedział Gerard Lydii,a ta Maria Jean to wyglądała identycznie jak Alison! :D ciekawe co z tym zrobią w 6 s.Nie mogę się już doczekać , ale z drugiej strony dobrze ze zakończą serial na 6 s,bo widać było już spadek serialu.I wkurza mnie że odchodzą co chwila kolejne postacie, najpierw Jackson,Erika, Byod, potem Alison, Isaac, Danny,Bliźniaki.