Jak uważacie ? Interesował mnie 1 sezon, 2 już był gorszy ale to zniesienia. Czym dalszy sezon tym nudniejszy.... takie moje zdanie.
Oglądam TW tylko ze zwględu na Stilesa :)
To ja mam zupełnie odwrotne odczucia :) Przez pierwszy sezon ledwo przebrnęłam, drugi też bez rewelacji, dopiero trzeci mnie wciągnął. Przyznam się, że też zaczęłam oglądać ten serial ze względu na Stilesa, ale z czasem polubiłam innych bohaterów.
Miałam dwa podejścia do 1 sezonu,nie mogłam przez niego przejść ,taki nudny i prawie jedynym wątkiem był tajemniczy wilkołak,który ugryzł niewinnego chłopca.W 2 sezonie zrobiło się dużo ciekawiej(wiele wątków,złożona fabuła),a na początku 3 sezonu pokochałam ten serial.
Mnie do końca nie leżał ten poprzedni sezon B. Trochę denerwowały mnie te niedorobione walki z upiorami ninja. Natomiast na początku tego sezonu też myślałam, że będzie kiepsko, bo pierwszy odcinek zupełnie mi się nie spodobał, ale teraz to co innego. Akcja się rozwija, nowe wilczki( szkoda, że nie wiadomo co z Isaakiem), powrót do lacrossa. Fajnie jest.
Zupełnie się z Tobą nie zgadzam. Każdy kolejny sezon, odcinek jest coraz lepszy. Akcja zaczyna robić się jeszcze bardziej ciekawsza.
Jak dla mnie 1 sezon był nawet OK dopóki nie zaczął się przeciągać. Tylko jeden wątek i tyle, ale jakoś obejrzałam. 2 sezon był już bardziej wciągający bo zaczęło sie komplikować. 3A był genialny choć 3B troche mi sie dłużył, sądze że można było dać mniej odcinków albo dodać jeszcze jeden wątek i byłoby ciekawiej. Natomiast jak na razie 4 sezon oglądam z ciekawością co sie dalej wydarzy i za każdym razem nie moge doczekać sie kolejnego odcinka.
no a ja tak nie mam. fajnie ze nowi przystojniacy dolaczyli do obsady ale no te akcje jakieś wymyślane , te nowe wątki z jakimiś stworami są nudne.
Malia---Stiles-- Lidia
Scott- i Lisica oni sa fajnie a reszte nie do zniesienia. z każdym odcinek jest coraz gorzej. Z coraz większą niechęcią sięgam do nowych odcinków....
A widze że wy macie zupełnie inne zdanie. Jestem zdziwiona!
To nie oglądaj - proste.
No bo po co oglądać coś co włączamy z totalną niechęcią?
Ja uważam, że serial własnie robi się coraz lepszy ale to tylko moje zdanie. Co prawda zdarzają się nudne wątki, ale to przecież w każdym serialu.
Podsumowując radziłabym Ci znaleźć serial który sprosta Twoim oczekiwaniom a nie oglądać i wpychać sobie coś na siłę. Pozdrawiam :)
Pierwszy sezon byl o wilkolakach i byl najlepszy a dalej to juz jakies inne istoty to juz przesada wolalbym tylko wilkolaki
Nie zgadzam się, ten sezon jest świetny. Rzadko się zdarza, że serial z sezonu na sezon jest coraz lepszy. Jedyne co mnie boli to brak Allison.
A jeżeli Tobie się nie podoba, cóż.. Nikt Cię nie zmusza do oglądania, wkurzają mnie tacy ludzie. Tak, wiem, wszyscy mają prawo do własnych opinii, ale naprawdę nie kumam jak można oglądać coś co nudzi, czy się nie podoba.
Muszę się z tobą zgodzić. Dla mnie sezony 1 i 2 są świetne, sezon 3 to całkowita, kompletna i totalna porażka, nuda i głupota. Natomiast sezon 4 po nudnym początku wraca na stare, dobre tory i od razu jest ciekawiej :)