PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47587
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Jak w temacie:
http://www.brandoncsites.com/2012/04/gay-scandal-involving-colton-haynes-of.html

Ari180

przedstawiasz powód dlaczego mamy nie oglądać tego serialu? bo nie rozumiem twojego oburzenia.

xjkl4

Em, wyjaśnisz mi gdzie się oburzyłem? To tylko zwykła ciekawostka o aktorze. I nie mam nic przeciwko gejom. ;)

użytkownik usunięty
Ari180

widziałam jakieś zdjęcia w googlach

ocenił(a) serial na 9

to tylko zdjęcia, to tak samo jakby uważać aktora za geja bo np. gra taką rolę w filmie albo serialu.
A Colton spotykał się przecież z Holland Roden (Lydią)

użytkownik usunięty
M_filmweb

Wiem, że to tylko zdjęcia, nie mam nic do nich. Chłopak jest od kilku lat modelem więc może podpisywac kontrakty na takie czy owakie zdjęcia. Ważne dla mnie jest to że fajnie gra w TW i że jest przystojny :)

użytkownik usunięty
M_filmweb

Oo Nawet nie wiedziałam, że się z nią spotykał:P

M_filmweb

to tylko zdjęcia, ale tak samo jego "związek" z Holland może być tylko przykrywką. Ile to już było udawanych par w holiłudzie... :)

adziuleczka

Adziuleczka zgadzam się z tobą :) I jak dla mnie trochę za odważne te zdjęcia do magazynu jakiegoś. Ale macie racje, najważniejsze jest jak gra i czy dobrze gra, to jego sprawa z kim śpi i jakie zrobi zdjęcia.

ocenił(a) serial na 7
adziuleczka

Mi się nie wydaje, że Colton i Holland są razem. Rzeczywiście, mają się ku sobie, ale zdecydowanie nie są razem. To po prostu dobrzy przyjaciele, ale z tego może ładny związek wyniknąć. Poza tym bardziej podejrzewam, że Holland jest z aktorem grającym Petera, ale nie jestem pewna. A Colton pewnie gejem nie jest, może jest biseksualny, albo są to po prostu zwykłe zdjęcia modela. Colton był na zdjęciach młodszy, więc może po prostu eksperymentował ;)

użytkownik usunięty
kropkaaa

Widziałam filmiki jak Holland złapali na randce z Ianem Bohenem (Peter) i kumpela powiedziała, że może nawet wzięli ślub ale co do tego pewna nie jestem. Na pewno są parą:)

ocenił(a) serial na 7

No właśnie też widziałam te filmiki i głównie z tego wnioskuje, że są parą, ale widziałam też jak razem wychodzili z jakiejś imprezy i byli w restauracji. A o ślubie nie słyszałam.

kropkaaa

Dużoo jest zdjęć z imprez jak pozują razem,patrzą się tak uroczo na siebie i w ogóle.
Colton dodaje dużo zdjęć z Holland,np https://instagr.am/p/Nr1gGHjTJI/media/?size=l

ocenił(a) serial na 7
Lily_115

No też bardziej kibicuje Coltonowi i Holland, Ian trochę za stary dla niej. Mimo, że w serialu aż tak za Jacksonem i Lydią nie jestem póki co, wolę Jacksona i Alison :D

Ari180

W tym serialu to wszystko pedały lub lesbijki

han522

Dobra prowokacja,lesbijek nie ma :DA scena z "gejami"pokazana była przez jakieś 2 minuty w jednym odcinku,(wtedy w klubie) i to wszystko.

ocenił(a) serial na 7
Lily_115

Póki co gejem tylko Danny jest, ale wiesz, wszyscy czekają jak tam się Sterek rozwinie! A Danny'ego ciągnie i do Scotta i do Jacksona, więc może trójkąt będzie :D :D

ocenił(a) serial na 7
kropkaaa

Hahahah tak, jak się Sterek rozwinie to chyba byłby największy cud świata, niestety pokażą nam tylko figę z makiem, głupie trolle, tylko nas drażnią i podsycają naszą wyobraźnię. Chociaż chyba każda fanka tego serialu liczy na cos więcej w 3 sezonie ;)

ocenił(a) serial na 9
kath_5

No nie wiem, Sterek stal sie fenomenem, mowili o nim juz chyba kilka razy w programach tv, sa nawet sondy prowadzone na temat najlepszych slashow, w tym Sterek i Destiel. Tworcy serialu, glownie Davis, wiedza czego chca fani wiec moze cos bedzie. Najlepsze jest to ze O´Brien i Hoechlin sami podsycaja cala te sytuacje :D

ocenił(a) serial na 7
Usagi_V

Dlatego ich za to kocham. Uwielbiam jak aktorzy sami ingerują w takie rzeczy. Mistrzem w tym jest jednak Robert Downey Jr.