PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47536
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Po obejrzeniu odcinka mam mieszane uczucia... Czy możliwe że Stiles to ten zły? Jakoś mi nie pasuje do tego aktora, lubię go ale nie pasuje mi jako czarny charakter... co wy o rym sądzicie?

ocenił(a) serial na 6
kaziulla17

Mnie zastanawia też kilka rzeczy co do niego! Jeśli jest tym złym to czy da się to zło z niego wyciągnąć nie zabijając go to raz... Kim jest ta zabandażowana postać ze zwiastuna kolejnego odcinka. to dwa... I czy n miał tego demona w Sobie po Matce bo mają takie same objawy.

waldek1987

to samo pomyslałam, że matka Stilesa też była opętana.. może nawet 'demoniczni ninja' ją zabili :P dosyć ciekawy wątek, ciekawe jak pozbędą się demona ze Stilesa, bo wszyscy wiemy ,że go nie uśmiercą :) cieszę się na ten wątek, choć wolałabym żeby to Kira była opętana - byłby powód ,żeby się jej pozbyć ;p

ocenił(a) serial na 6
tynka33

Ten serial charakteryzuje to że zazwyczaj na koniec sezonu kończą się wszystkie wątki więc jeśli wyjmować ze Stilesa tego demona to jeszcze w trzecim sezonie:)

waldek1987

właśnie kurde żeby go tylko nie uśmiercili bo bardzo lubię tego aktora, mi ta mumia przypomina głosem Gerarda dzisadka Alison ale wiesz może się mylę:)

ocenił(a) serial na 6
kaziulla17

Mi bardziej przypomina głosem Deucaliona ale on był zdrowy... Ale z Gerardem to dobra myśl bo w końcu on może mieć te bandaże bo ostatnio już za bardzo nie wyglądał

waldek1987

wszystko się okaże :) zobaczymy:)