Po obejrzeniu odcinka mam mieszane uczucia... Czy możliwe że Stiles to ten zły? Jakoś mi nie pasuje do tego aktora, lubię go ale nie pasuje mi jako czarny charakter... co wy o rym sądzicie?
Mnie zastanawia też kilka rzeczy co do niego! Jeśli jest tym złym to czy da się to zło z niego wyciągnąć nie zabijając go to raz... Kim jest ta zabandażowana postać ze zwiastuna kolejnego odcinka. to dwa... I czy n miał tego demona w Sobie po Matce bo mają takie same objawy.
to samo pomyslałam, że matka Stilesa też była opętana.. może nawet 'demoniczni ninja' ją zabili :P dosyć ciekawy wątek, ciekawe jak pozbędą się demona ze Stilesa, bo wszyscy wiemy ,że go nie uśmiercą :) cieszę się na ten wątek, choć wolałabym żeby to Kira była opętana - byłby powód ,żeby się jej pozbyć ;p
Ten serial charakteryzuje to że zazwyczaj na koniec sezonu kończą się wszystkie wątki więc jeśli wyjmować ze Stilesa tego demona to jeszcze w trzecim sezonie:)
właśnie kurde żeby go tylko nie uśmiercili bo bardzo lubię tego aktora, mi ta mumia przypomina głosem Gerarda dzisadka Alison ale wiesz może się mylę:)
Mi bardziej przypomina głosem Deucaliona ale on był zdrowy... Ale z Gerardem to dobra myśl bo w końcu on może mieć te bandaże bo ostatnio już za bardzo nie wyglądał