PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47536
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Witam

Zastanawiałem się czy zacząć oglądać i chciałem się dowiedzieć czy serial przypomina Pamiętniki Wampirów tj: grupa nastolatków ich "problemy" miłosne z wampirami/wilkołakami itp... jeżeli tak to sobie odpuszczam.. Po drugie serial ma spójną fabułę czy każdy odcinek jest o czymś innym (np Grimm)?

Z góry dzięki za odpowiedź

ocenił(a) serial na 5
Peter35

Powiem tak, pierwszy sezon jest dosyć niemrawy. Czy przypomina Pamiętniki to nie wiem, bo nigdy ich nie oglądałam, ale trochę nastoletnich problemów jest, jednak są całkiem przyjemne jak na mój gust i nie przeszkadzają fabule. Drugi sezon jest już dużo lepszy, a trzeci to w ogóle, serial dojrzał wraz z następnymi sezonami, ale czasami mam wrażenie, że na siłę stara się być mroczny i poważny.
Serial ma spójną fabułę, choć wiadomo, są i zapychacze.
Jeśli przetrwasz pierwszy sezon, to na pewno reszta powinna Ci przypaść do gustu.

Peter35

Ja akurat polecam najbardziej 1 i 2 sezon, są super :) Jest owszem główna parka i ich "rołmans", który jest mega irytujący, ale jak ci sami bohaterowie są osobno, to nie jest tak źle. Poza tym jest spora dawka humoru oraz kapitalni bohaterowie nie-główni.
Nie, raczej jest tak, że jeden główny wątek ciągnie się przez cały sezon w towarzystwie różnych mniejszych wątków pobocznych.

emo_waitress

W takim razie zobaczę kilka odcinków... może nie będzie takie złe :)

Dzięki za odpowiedzi

Peter35

Ja odradzam oglądanie tego gówna... Z moją koleżanka zobaczyłam 1 i połowę drugiego sezonu, ale to jedno wielkie gówno z niemrawymi aktorami...