Zobaczyłem do 5 odc. i jestem niesamowicie mile zaskoczony w końcu serial dla mnie :D !
Sporo humoru "dobrego" + połączony dobry s-f , klimat super , postacie idealne ! po prostu kocham
ten serial :d
I teraz jedno pytanie czy serial trzyma poziom jak dotychczas te 5 odc. czy potem niestety jak
większość staje się nudna , powtarza się itd ?
Jak dla mnie, to serial jest z każdym sezonem coraz lepszy. No może do 4, bo wtedy wszystko zaczyna się mieszać.
Utrzymuje, zdecydowanie, a nawet plusuje ;) Faktycznie jest moment w którym się coś miesza, ale później gładko przechodzi się dalej ;)
Moim zdaniem sezon pierwszy miał ciekawa fabułe ale slabe wykonanie troche, tzn pierwsze 5 odcinków bylo fajnych, potem kilka słabych (według mnie) i od odcinka 9 w ktorym ukazano kim jest Alpha zaczeła sie na nowo porzadna jazda. Kolejne sezony nie maja takich wpadek odcinkowych ze niektore odcinki sa gorsze czy nudne. czarne charaktery i trudnosc ich rozgryzienia kim sa zanim zostanie to pokazane na ekranie trzyma poziom, za kazdym razem w kazdym sezonie byłem zaskoczony i nie moglem trafic;/ takze trzyma poziom.
Spoilery :)
oglądaj będzie to 3b sezonu.
Btw dziwię się że już przy 5 odcinku podoba ci się serial. Mnie jedyne co się podobało w 1 sezonie to postacie , humor i wilkołaki ponieważ reszta fabuły jest bardo idzie schematami. następne sezony są lepsze od 1. 2 , 3a i 3b sezony są bardzo dobre i lepsze od 1 więc warto oglądać
Ojj w odc7 Pokaz alphy komputerowo chyba nie był najlepszym sposobem 0,0 :D tragicznie to wyglądało , a nawet ochydnie , mam nadzieje że tego czegoś czy podobnie nie zobaczę w 2-3- sezonie ?
No Allison to fakt, duuuuzy spoiler by był wiec nie bedziemy mowic;) Sezon 3b ostatni czy przedostatni odcinek wyjasni wszystko, do tego czasu bedziesz mogl sie nia spokojnie nacieszyc bo bedzie chyba w prawie kazdym odcinku;)
Ja także polecam, naprawdę warto. Każdy sezon ma w sobie to coś, co się podoba. Ja osobiście zachwycona jestem 3 sezonem i 4 sezonem, ale nie martw się, każdy jest świetny ;d
To jedyny serial, który kiedykolwiek oglądałam, a który nie tylko trzyma poziom, ale i staje się coraz lepszy.