PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47536
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Nie widziałam lepszego serialu dla młodzieży, który mógłby tyle pokazać . Pierwsze odcinki były trochę przesłodzone, ale
potem serial świetnie się rozkręcił. Już sam początek drugiej serii ukazał, że dalej będzie dobrze. Trzecia seria wgniata
w fotel, a zwłaszcza druga część. Serial jest bardzo dobry i nie jest takim typowym romansidłem. Kilka tego typu wątków
zostało pokazane. Nie ma przesadzonych wątków i serial ma cały czas dobrą fabułę, która z sezonu na sezon jest coraz
lepsza. Szkoda, że czwarty sezon będzie ostatnim.

joan19

Skąd informacje, że sezon 4 będzie ostatnim?

ocenił(a) serial na 8
joan19

Właśnie skąd takie informacje ? Jak będzie utrzymywać się taka wysoka oglądalność to nie sądze aby 4 sezon był ostatnim :). Poza tym pierwsze słysze :D

ocenił(a) serial na 10
joan19

Nieee, na pewno nie, zbyt wysoką oglądalność ma ten serial, żeby skończył się na 4 sezonie.

joan19

Raczej nie zdaje mi się żeby serial anulowano skoro dopiero tak na dobrą sprawę zajebiście się rozkręca. Plus 4 sezon został podpisany i już spotyka się z falą pozytywnych opinii, więc to mało prawdopodobne, że TW skończy się na tym właśnie sezonie. Bierzmy także pod uwagę fakt, że właśnie przedłużono liczbę odcinków na sezon z 12 na 24 co definitywnie odznacza rozwój serialu, a nie brak pomysłów na doń.