PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47536
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

czy to jest prawda?!?! jeżeli tak to czy ktoś mi to wytłumaczy czemu? nie wierze, normalnie nie wierze......

milowski333

niestety chyba tak :( obydwoje odeszli z serialu żeby "spróbować czegoś innego" z tą różnicą że crystal nie wróci już na dobre, a daniel będzie mógł wrócić w każdej chwili bo isaac ma chyba wyjechać do europy podobnie jak jackson

ocenił(a) serial na 10
Laycy

ja nie wierze normalnie, jak można odejść z serialu grając główną rolę... masakra, jak już się do czegoś zobowiązali to powinni wytrwać do końca, a nie zawieść fanów i zniszczyć serial....

milowski333

Bez przesady, aktor też człowiek. To jest ich życie i ich praca i skoro nie sprawiała im już wystarczającej satysfakcji i chcieli robić coś innego to mają do tego takie samo prawo jak każdy. Wiadomo że szkoda bo główne postacie, ale postawcie sie w miejscu aktorów.

milowski333

Serial był zniszczony już od pierwszego odcinka...

milowski333

właśnie przed minutą się dowiedziałam, że Daniel zrezygnował z roli Isaaca.... no koszmar normalnie:/

asusRM

No nie :/ rozwalili najlepszą parę serialu

iamcassie

A ja wolę niedoszłą parę Stiles i Lydia c:

ocenił(a) serial na 8
iamcassie

Dokładie, myślałam, że tylko ja tak bardzo za nimi przepadam. :c

milowski333

mój Isaac :C cholera noo, że akurat on. Za dużo uśmiercili postaci w tym sezonie. I za dużo postaci odchodzi z serialu.

milowski333

TW jest chyba jedynym serialem, z którego aktorzy tak spieprzają, więc coś musi być na rzeczy. Na dodatek aktorzy, którzy są młodzi i jeszcze nie mają wyrobionej pozycji, żeby tak prowadzić swoją karierę i zwiewać z z sumie przebojowego serialu. Nie oszukujmy się, Colton nawiał i wylądował w Arrow, który w sumie niewiele różni się od TW. Bardzo jestem ciekawa, czy Daniel i Crystal zostaną teraz zasypani lawiną propozycji, czy okaże się jednak, że będą gdzieś grali ogony :C

emo_waitress

Niestety, ale kiedy główni bohaterowie zaczynają rezygnować z serialu to serial przeważnie staje się coraz gorszy. Oczywiście scenarzyści próbują to na wszelkie sposoby ratować, ale zwykle im to nie wychodzi. Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego Crystal zrezygnowała z serialu, kobieta ma już 29 lat i wątpie aby po 3 sezonach nagle chcieli ją do wszystkiego. Może po prostu dostrzegla jakiego pokroju to serial i nie chciała być pozniej kojarzona wyłączenie z wilkołakami i miała ambicje na coś większego. Niestety, ale nie sądze aby udało jej się wybić ponad to co osiągnęła dotychczas. Issac (nie wiem jak się nazywa) to już wgle...zagrał 1 sezon w tym serialu i nie wiem co on sobie myśli, że zaraz wezmą go do wysoko budżetowego filmu. Te zachowania są mało podobne do zachowań aktorów grających w serialach. Przeważnie wyciskają się ile się da(i w sumie mają rację) i najwyzej odchodzą pózniej, a nie po 3 sezonach. Szkoda jak dla mnie, bo miałam nadzieje, że na powrót Alison do Scotta. Mam tylko nadzieje, że nie połaczą go w 4 sezonie z Kira.

ocenił(a) serial na 10
milowski333

Może to tylko moje zdanie ale szczerze to nie wiem czy brak Allison i Isaaca będzie jakąś "wielką i szczególną" różnicą w serialu. Według mnie cała rola Allison się już "wypaliła".. Na początku super zakochana nastolatka, nagle dowiaduje się tego wszystkiego i jest tzw"obrońcom" wilków. No i opcja z badass też była. Jak dla mnie to nie wiem w jakim świetle miałaby być ukazana w tym sezonie, to i tak nie zrobiłoby to już większego szału. Z kolei Isaac... Hm, ta postać mogłaby jeszcze trochę namieszać i wydaje mi się, że na korzyść serialu.
Mimo wzystko szkoda, że zdecydowali się odejść. W końcu byli w TW od początku. Ech...