PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47583
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

kto jest Alfą?!

ocenił(a) serial na 10

Jakie są wasze propozycje i przemyślenia ? Najwięcej wskazuje to na weterynarza, jednak myślę, że on nie jest nim, ale wie bardzo dużo na jego temat. Według mnie Alfą jest członek rodziny Dereka siedzący w ośrodku opiekuńczym. (ten z popaloną twarzą i nie ruszający się - został tak zdominowany przez wilka, że w ludzkiej formie jest prawie że warzywem - stąd mój wniosek)

ogoo

A ja tez sadze ze moze to byc weterynarz ewentualnie ten nauczyciel co trzymał ich w kozie !

ocenił(a) serial na 8
ogoo

To nie możliwe,że ten człowiek na wózku jest Alfą bo jak by się wymykał z tego ośrodka o różnych porach i nikt by tego nie zauważył?
Weterynarz raczej też nie jest Alfą bo gdy Derek do niego przyszedł wyglądał na przestraszonego.

ogoo

Na stronie MTV, można się dowiedzieć, że jest więcej Alf w okolicy, dlatego Alfa Scotta zbiera swoje stado, by mieć szansę w starciu z drugim Alfa.

ogoo

Ogoo, ten członek z rodziny Derek'a o którym mówisz nie może być Alfą, ponieważ był jeden taki moment w którym ojciec Stiles'a (policjant) przyszedł do weterynarza by pokazać zdjęcia z monitoringu przed wypożyczalnią filmów i było tam widać cień wilkołaka, który na kolejnych zdjęciach zmienia się w cień człowieka. A przecież to niemożliwe, by członek rodziny Derek'a mógł się poruszać bez żadnego problemu w ludzkiej postaci, skoro jest sparaliżowany.

Jak dla mnie Alfą na pewno nie jest weterynarz. Prędzej ktoś z jego rodziny, lub przyjaciół, a on tego kogoś po prostu chroni. Poza tym Catalina_17 ma rację - gdy Derek przyszedł do weterynarza, to ten był przestraszony, a raczej nie byłby, gdyby był Alfą.

ocenił(a) serial na 8
MMM777

już jest taki sam temat załozony...

ocenił(a) serial na 5
shiva89

No właśnie - trzy tematy o tym samym? Ogarnijcie się dziewczyny, bo ile można pisać o tym samym.

ogoo

a ja myślę że alfa to nauczyciel w okularach

ocenił(a) serial na 8
marylou01

gdzie jest ten temat co byl wczenie zalozony na temat wlasnie Alfy? Czy moze go ktos po prostu ot tak skasowac?