Jakie są wasze propozycje i przemyślenia ? Najwięcej wskazuje to na weterynarza, jednak myślę, że on nie jest nim, ale wie bardzo dużo na jego temat. Według mnie Alfą jest członek rodziny Dereka siedzący w ośrodku opiekuńczym. (ten z popaloną twarzą i nie ruszający się - został tak zdominowany przez wilka, że w ludzkiej formie jest prawie że warzywem - stąd mój wniosek)
To nie możliwe,że ten człowiek na wózku jest Alfą bo jak by się wymykał z tego ośrodka o różnych porach i nikt by tego nie zauważył?
Weterynarz raczej też nie jest Alfą bo gdy Derek do niego przyszedł wyglądał na przestraszonego.
Na stronie MTV, można się dowiedzieć, że jest więcej Alf w okolicy, dlatego Alfa Scotta zbiera swoje stado, by mieć szansę w starciu z drugim Alfa.
Ogoo, ten członek z rodziny Derek'a o którym mówisz nie może być Alfą, ponieważ był jeden taki moment w którym ojciec Stiles'a (policjant) przyszedł do weterynarza by pokazać zdjęcia z monitoringu przed wypożyczalnią filmów i było tam widać cień wilkołaka, który na kolejnych zdjęciach zmienia się w cień człowieka. A przecież to niemożliwe, by członek rodziny Derek'a mógł się poruszać bez żadnego problemu w ludzkiej postaci, skoro jest sparaliżowany.
Jak dla mnie Alfą na pewno nie jest weterynarz. Prędzej ktoś z jego rodziny, lub przyjaciół, a on tego kogoś po prostu chroni. Poza tym Catalina_17 ma rację - gdy Derek przyszedł do weterynarza, to ten był przestraszony, a raczej nie byłby, gdyby był Alfą.
No właśnie - trzy tematy o tym samym? Ogarnijcie się dziewczyny, bo ile można pisać o tym samym.