PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 47 tys. ocen
7,8 10 1 47489
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Witam jestem na bierząco z odcinkami teen wolf i od 13 odcinka zaczął się temat że mieli uchylone dzwi do umysłów stiles niemógł czytać scot kontrolować mocy wilkołaka a alison miała wizje ciotki i wkońcu zamkneli te uchylone dzwi czy nie? bo chyba jakoś nie wyjaśnili co z tym jest bo już w 15 odcinku czują się świetnie o co z tym chodzi wyjaśni ktoś ? z góry dziękuje za pomoc

Adi323_filmweb

Raczej nie zamknęli, ponieważ nie było o tym słowa. Po prostu twórcom zapewne się nie chce bez przerwy tego ukazywać. a do tego sytuacja na koniec 16 odcinka związana ze Stilesem tylko utwierdza widzów że to wszystko to dopiero początek.

ocenił(a) serial na 7
Adi323_filmweb

Też z początku tego nie zauważyłam ale na forum uzmysłowili mi, że w odcinku z dziewczyną-kojotem zamknęli te drzwi ponieważ pokonali swoje słabości - Alison udało się trafić, Scott przemienił się a Stiles uwierzył w siebie i rozpracował pułapkę.

sesze

ale pokazali to jakoś w serialu? w sensie "hej! każdy ogarnął swoją część więc jest już dobrze"? :D bo w sumie nad tym nie myślałam, ale może to być prawda. a teraz to co się dzieje po 14 odcinku to są porostu konsekwencje ich czynów za czasów 'otwartych umysłów'- cienie? Sprawa Stiles'a z 16 odcinka? :)

ocenił(a) serial na 10
apffel

Myśle że stiles zostanie jakimś zabójcą lub będzie powiązany z tymi cieniami może stiles ma takie rozdwojenie jaźni raz jest dobry pomocny i miły dla przyjaciół a drugie jego wcielenie to chce zabić wszystkie istoty nadprzyrodzone stąd by wyjaśniało dlaczego dał cynk temu psycholowi co chciał zabić kire (zapomniałem imienia ) i dlaczego wyjaśniało by też te cienie co naznaczyli lidie,bliźniaków ,dereka i chcieli scota a co do alison i scota co nie którzy tu spekulują że wrócą do siebie to myśle że tak nie będzie gdyż scot zakochał się w kirze, scot na alison patrzy tylko jak na byłą a alison jest po prostu zazdrosna że scot coś czuje do kiry bo się nie spodziewała że tak szybko znajdzie kogoś :)

zawsze mogę się mylić ale zebrałem tylko informacje do kupy które teraz posiadamy :]

ocenił(a) serial na 8
Adi323_filmweb

Na moje Scott i Alison faktycznie mogli zamknąć swoje drzwi do umysłu a na pewno je dobrze przymknęli natomiast Stles... Tutaj sprawa jest otwarta i myślę, że on po prostu przestanie mieć sny na jawie i nie będzie wiedział, kiedy działa. Tak jak wyżej wspomniano - rozdwojenie jaźni. Co do tego, że będzie mordercą to raczej nie wysuwałabym tak daleko idących wniosków. Będzie miał z nimi coś wspólnego, ale własnymi rękoma mordować nie będzie. Tak myślę.

Alison i Scott? Never again!! Oni ruszyli dalej a to ich spotkanie na imprezie w ostatnim odcinku tylko mnie utwierdziło w tym przekonaniu. Posłali sobie ten znaczący uśmiech - wszystko ok, cieszę się, że ruszyłeś/aś dalej. Poza tym Alison sama romansuje z Isaaciem więc jakie może mieć wąty o Scotta? Po jego zachowaniu widać, że jest zainteresowany Kirą i dobrze, bo ona jest cute. Alison była zimna, twarda zupełne przeciwieństwo Scotta a Kira jest jak szczeniak, słodka, nieśmiała z pięknym azjatyckim uśmiechem ;) Pasują do siebie ;)

ocenił(a) serial na 10
aneant89

zgodzę się z tobą co do stilsa zabijać to raczej nie będzie bo by raczej przesadzili z tym stiles-zabójca nie pasuje to do siebie by zepsuli tylko tą postać tym a co do alison-scott myśle że w późniejszych odcinkach może być tak że scott i kira zejdą się ze sobą a alison z isaackiem i może być tak że mimo wszystko scott będzie kochał alison a alison scotta i będą jakoś chcieli wrócić do siebie czuję że reżyserzy kombinują tu zrobić pare wilkołak i łowca wilkołaków pozdro dla fanów TEEN WOLF

Adi323_filmweb

Parze S&A mówię stanowcze NIE! Nie mogą mi tego zrobić, jak oni się zejdą to stracę wiarę w ten serial. Od czasu ich rozstania odcinki co raz bardziej mi się podobają

ocenił(a) serial na 10
Phony

mi też wydają się odcinki lepsze scott przestał ganiać jak zakochany idiota i skupił się na sobie i nowej miłości oby nie zszedł się z tą alison wkurza troche i przeczuwam że scott doda do swojej watachy dereka i bliźniaków gdyż osobno z cieniami nie mają szans

ocenił(a) serial na 8
Adi323_filmweb

Ja nawet bym chciała, żeby Scott przyjął Dereka w końcu razem już byli w stadzie, tylko że Derek był Alfą. A bliźniaków niech kopną w dupę i niech lecą w kosmos. Chociaż tak jak wspomniałaś bez nich nie maja szans przeciwko cieniom, bo mimo wszystko Aidan i Ethan są silni,

Alkison & Scott?! Never again!!!! Oni byli totalną pomyłką. Poza tym Alison odkąd zadaje się z Isaaciem jest bardziej miła (?) Zdecydowanie ocieplił się jej wizerunek. Isaac ma na nią dobry wpływ i pasują do siebie.

Bardzo możliwe, że Kira umrze lub wyjedzie jak Jakson. Powie Good Bye i tyle będziemy ją widzieć.

aneant89

Może uśmiercą Allison? Ktoś gdzieś pisał że w tym sezonie ma zginąć jeden z bohaterów z czołówki, nie obraziłabym się gdyby to była ona

ocenił(a) serial na 8
Phony

No niby Alison wspominała, że chce odejść z serialu, ale nie wiem czy ją uśmiercą. Większość z nas obstawia, że to Derek odpadnie z serialu już nieodwracalnie, ale zobaczymy ;/

ocenił(a) serial na 10
aneant89

ja bym obstawiał śmierć kiry lub dereka gdyż alison .isaac. bliźniacy,scott,stiles to narazie najważniejsze postacie serialu więc głupio było by jak by uśmiecili któreś z nich więc przeczuwam że to dereka uśmiercą gdyż na początku sezony prawie cały czas był a tu może dwa razy na odcinek się pokaże i tyle

Adi323_filmweb

Macie rację, w tym sezonie jest go na prawdę mało... więc bardzo możliwe że się go pozbędą na dobre.
A szkoda, moim zdaniem można było na prawdę ciekawie tą postać poprowadzić. Dali ciała, no ale co poradzić