Jestem po 1szym odcinku! Dawno nie oglądałem serialu cyz filmu który wciągałby jak ten! Detektyw jakis tam budzi sie rano w lóżku z narzeczoną, wychodzi z domu i gdzies tam idzie i nagle zostaje zatrzymany pod zarzutem zabójstwa jakiegos tam waznego prawnika. Okazuje sie ze zostal wrobiony. Potem pokazane jest ze ktos porywa go z wiezienia i karze przyznac sie mu do zabójstwa którego nie popełnił grążąc ze zabije jego sisotrę i żę już niby zabili jego kobitę. Usypiają go i nagle budzi sie we własnym łóżku tak jak na początku odcinka. Okazuje sie iż miał "deja vu"! Teraz musi uciekać przed tymi którzy chcą go wrobić oraz przed policją i chronić swoich bliskich! POLECAM! Biore sie sicaganie 2 i 3 odcinka!
Odnośnie Twojej wypowiedzi:
Jak dla mnie serial nie jest niczym specjalnym, jest też jednym ze słabszych jakie widziałem. Ogladałem 2 odcinki i cały czas denerwowało mnie, że muszę w koło oglądać to samo :|..
Serialami, które mnie naprawde mocno od samego poczatku wciągnęły to: Lost (który z seri na serię jest coraz słabszy :() i Prison Break (tyle się tu o tym naczytałem, że postanowiłem obejżeć - jestem w 60% 1 seri i jest to najgenialniejszy serial jaki widziałem - lepszy od Lostów, których kiedyś ubóstwiałem). Oglądam również Dexter'a, który jest nie gorszy od w.w., polecam! Jak się skończył Lost to postanowiłem zobaczyć czym go zastąpią, jak narazie serial zawodzi mnie; dzisiaj zabieram się za 3 odcinek jak będzie znowu to samo to nie wiem czy sobie go nie daruje.. W planach mam również Heroes, o którym ludzie też piszę dużo dobrego.
OK, ropisałem się, jak uporam się z 3 odcinkiem to napiszę :)
No fakt moze denerwowac to ze caly czass dzieje sie ten sam dzien...lecz jednak z drugiej strony jest to ciekawe. Mozemy zobaczyc jak dane zachowanie czy decyzja wplyną na wydarzenia danego dnia. Faktycznie moze serial nie jest super hitem nie mniej jednak jest bardzo dobry i ma to cos co sprawia ze chce sie go ogladac. Nie mozna tutaj go porównywać do Losta czy PB. To jest jednen z lepszych "nowych seriali". Apropo Heroesa to jest naprawde dobry! Moze zaczyna robić sie troche monotonny ale warto go ogladac! Co do Dextera to tesh mam zamiar zacząć! Pozdrawiam
Trzeci odcinek już lepszy! Aczkolwiek strasznie dziwnie mi się ogląda ten serial, nie czuję żadnego napięcia bo wiem, że jutro będzie to samo.. Fakt po 3 odcinku może bardziej wciągnąć. Nie wiem dlaczego, ale będę go oglądał. Chybatylko dlatego, żeby się przekonać czy wkońcu coś się wydarzy. W 3 odcinku twórcy ograniczyli "powtarzalne akcje", z poprzednich. Może będzie dobrze:)
Swoja droga Dextera jak najbardziej polecam, a za Heroes sie zabieram jak znajdę troche wolnego czasu!
Pozdrawiam.
A mi się właśnie podoba opcja na "ten sam dzień". Niedość że fajnie poznawać zmiany ciągu przyczynowo-skutkowego to jeszcze daje do myślenia co by było jakbym ja mógł przeżyć kilka razy ten sam dzień :]
No racja, serial zajebisty, co do przeżywania w kółko tego samrgo dnia ten pomysł wydaje sie banalny i może oklepany, ale to co odróżnia ten serial, to to że tu znakomicie wykorzystano możliwości jakie to daje, m.in. te związki przyczynowo skutkowe.
mzrm - apropos prison break - tez uwazalem ze jest lepszy od lostów, ale radze nie oglądać kolejnych serii...
Moim zdaniem spadek formy wraz z kolejnymi seriamii jest dużo gorszy niz w Lostach.
Pozdrawiam.
zgadzam sie bardzo dobry serial aż sie dziwie dlaczego tak późno i przez przypadek sie o nim dowiedziałem;/