z tym ze zamotany na maksa. po obejrzeniu dwoch odcinkow troszeczke stracilem rachube co sie w ogole dzieje :) zobaczymy co okazaja koejne odcinki
Ja jestem na razie po pierwszym, czekam na napisy do drugiego, nie to, żebym był jakiś lewy z angielskiego, ale ten serial bądź co bądź trzeba ogladać ze zrozumieniem, a skoro nie zrozumiałeś do końca to może pare dialogów ci umkneło?
pewnie tak. robilem kilka rzeczy oprocz ogladania i stad widac efekty mojego niezrozumienia. podgonie nastepnymi odcinkami.
No serial fajny fajny, jeśli skończą na 13 odcinkach a nie bedą ciągnąć na pare serii tak jak Prisona :P
Czekamy wtedy na trzeci odcinek. Ktoś wie kiedy emitują?
no na linkach bedzie w czwartek około 6-7 rano a na torrentach jeszcze wcześniej. Ja jeszcze nie widziałem drugiego na napisy.org (90 % tłumaczenia DB 1x02) Dziś pewnie za jakaś godzinkę będą...
No serialik bardzo fajny, godnie zastąpił Lost'a :) Nie wiem czy pamiętacie, ale kiedyś był podobny serial z podobnym motywem (nie chodzi mi o "Zdarzyło się jutro"), tylko że koleś miał sen co zdarzy się danego dnia, i nie było to związane z nim, każdy odcinek o czymś innym.
Pozdro
Lepszy od losta moim zdaniem, a tobei chodzi o dzien swistaka, w zdarzylo sie jutro koles dostawal gazete co dzien rano z zdarzeniami ktore sie wydarza :]
jeszcze nie widziałem ale mam zamiar tylko wkórwia mnie że takie krótkie odcinki !!! co raz krótshe robia(tak samo jest w Prison Break i Lost) zaniedługo to zrobia po 20 minut i "kiepscy" będą dłużej trwać!!