PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=321638}

Ten sam dzień

Day Break
2006 - 2007
7,6 1,9 tys. ocen
7,6 10 1 1924
8,0 2 krytyków
Ten sam dzień
powrót do forum serialu Ten sam dzień

z tym ze zamotany na maksa. po obejrzeniu dwoch odcinkow troszeczke stracilem rachube co sie w ogole dzieje :) zobaczymy co okazaja koejne odcinki

Gobblin

Ja jestem na razie po pierwszym, czekam na napisy do drugiego, nie to, żebym był jakiś lewy z angielskiego, ale ten serial bądź co bądź trzeba ogladać ze zrozumieniem, a skoro nie zrozumiałeś do końca to może pare dialogów ci umkneło?

ultimate

pewnie tak. robilem kilka rzeczy oprocz ogladania i stad widac efekty mojego niezrozumienia. podgonie nastepnymi odcinkami.

ocenił(a) serial na 7
Gobblin

No serial fajny fajny, jeśli skończą na 13 odcinkach a nie bedą ciągnąć na pare serii tak jak Prisona :P
Czekamy wtedy na trzeci odcinek. Ktoś wie kiedy emitują?

rexhunt

premiera w srode o ile czegos nie zmienia...

Gobblin

no na linkach bedzie w czwartek około 6-7 rano a na torrentach jeszcze wcześniej. Ja jeszcze nie widziałem drugiego na napisy.org (90 % tłumaczenia DB 1x02) Dziś pewnie za jakaś godzinkę będą...

ocenił(a) serial na 9
ultimate

No serialik bardzo fajny, godnie zastąpił Lost'a :) Nie wiem czy pamiętacie, ale kiedyś był podobny serial z podobnym motywem (nie chodzi mi o "Zdarzyło się jutro"), tylko że koleś miał sen co zdarzy się danego dnia, i nie było to związane z nim, każdy odcinek o czymś innym.

Pozdro

ocenił(a) serial na 9
goofy3

Lepszy od losta moim zdaniem, a tobei chodzi o dzien swistaka, w zdarzylo sie jutro koles dostawal gazete co dzien rano z zdarzeniami ktore sie wydarza :]

goofy3

to nie był sen tylko gazeta którą zawsze rano przynosił mu kot...

ultimate

mam pytanko ile trwa jeden odcinek!!!!! Mi trwa ok 39 minut czy wam tez tyle trwa

miss_magda

1x1 00:39:40, 1x2 00:41:07

Gobblin

jeszcze nie widziałem ale mam zamiar tylko wkórwia mnie że takie krótkie odcinki !!! co raz krótshe robia(tak samo jest w Prison Break i Lost) zaniedługo to zrobia po 20 minut i "kiepscy" będą dłużej trwać!!

ocenił(a) serial na 10
SooperFly

Eee.. moim zdaniem sie mylisz :). Serial trwa tyle samo, tylko reklamy sa pewnie dluzsze i chlopaki od rippowania wiecej maja do wyciecia. Komercha i tyle, a serial rewelacyjny, polecam :)