PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Jakie macie wrażenia po tym odc? Jak dla mnie lepszy od poprzedniego, było kilka śmiesznych momentów, chociaż na pewno ten odc do czołówki nie można zaliczyć.

Aha i jeszcze jedno pytanie, co się stało z Penny, w 1 i 2 sezonie to była żyleta, a teraz? Można by powiedzieć "Nie idźmy tą droga".

mat2040

Mi się odcinek podobał i uważam go za bardzo dobry :)

ocenił(a) serial na 9
lukasziks

Świetny odcinek, chciałbym się kiedyś znaleźć w samochodzie z głównymi bohaterami:-) To by były nie zapomniane wrażenia:-) Ogólnie świetne gagi, Howard i Bernadette śpiewający i wygląd Sheldona Draculi......

Bernadette nazywa się Rostenkowski, ciekawe czy ma Polskie korzenie, może kiedyś doczekamy się polskiego wątku jak w 2 i pół.

mat2040

Mam takie same spostrzeżenia co do Penny, całkiem ją zmienili. Teraz jest taką do przesady wyluzowaną laską, niezbyt dbającą o siebie - rzadko piorącą swoje rzeczy, nie sprzątającą w mieszkaniu, przy byle problemie upija się itd. :) W 1 i 2 sezonie była inna. Ale pewnie twórcy serialu mają w tym jakiś cel :)

ocenił(a) serial na 6
Canberrka

Genialny odcinek, mnóstwo zabawnych sytuacji :D

ocenił(a) serial na 9
maybac

Co do Penny to masz dużo racji, zmieniła się tez fizycznie(trochę się jej przytyło), rzadko pokazuję się jej atrakcyjność, po z związku z Leonardem jakby olano progres tej postaci...

PS Obejrzałem jeszcze raz odcinek, akcja przy stoliku rządzi:-))) Za takie sceny jak ta i z poprzednich odcinków jak sobie wypominali różne grzeszki na stołówce kocham ten serial:-) Nie wiem jak ktoś może nazwać to humorem niskich lotów....

ocenił(a) serial na 10
mat2040

I'm dr. Sheldon Cooper, bs, ms, ma, phd, and scd.
OMG, right?

Zabiło :) Bardzo dobry odcinek.

ocenił(a) serial na 8
mindfreak_pl

Jak to usłyszałem to padłem ;D Jeden z lepszych cytatów w 4 sezonie :P