PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171856
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

4x14 Trochę nudnawy

ocenił(a) serial na 9

Jedyne fajne sceny to jak Sheldon wykłada i jego próby aktorstwa, reszta jakby nudnawa....czekam na lepsze odcinki:-)

ocenił(a) serial na 10
peesem

Mnie się tam podobał, zwłaszcza fantazje Raja.

jakubeczek89

Widzę, że dzięki Glee jakieś cząstki musicalu wchodzą do każdego serialu w USA. Interesujące...

maciexfd

Zdecydowanie najsłabszy odcinek w sezonie i chyba nawet w całym serialu.. Zaśmiałem się 2 razy, raz jakoś na początku, drugi raz gdy Penny zadzwoniła do matki Sheldona. A fantazje Raja były najgorsze, szczególnie ta musicalowa.

Goku

Swoją drogą ten sezon jest strasznie nierówny. Świetne epizody przeplatają się ze średnimi, a także ze słabymi jak ten. Sezony 2 i 3 były o niebo lepsze!

peesem

Jak dla mnie fajny odc. chodź na tle ostatniego jest średni. Fantazje Raja były dobre i lekcje aktorstwa również :)

ocenił(a) serial na 9
lukasziks

heh na tle ostatniego sredni... jak dla mnie to ten sezon na tle poprzednich 3 jest cieniutki jak sik pająka. Pomijajac pierwszy odcinek tego sezonu oczywiscie.

ocenił(a) serial na 10
robertspol

odcinek faktycznie kiepski. I chyba faktycznie jeden z najgorszych. Ostatnio ogladałam odcinki z 2-3 sezonu i niestety trzeba stwierdzić, że ten sezon jest cienki... Mam nadzieje, że sie jeszcze rozkręci, bo uwielbiam Sheldona i spółke:P