PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171515
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

4x18

ocenił(a) serial na 9

Nudny odcinek, gdyby nie Sheldon i wreszcie Howard z 3 pierwszych sezonów to nie było by co oglądać, chyba jeden z najsłabszych epizodów w tym nierównym sezonie, czekam na coś bardzo dobrego w końcówce sezonu:-)

peesem

Nie zgadzam się. Jeden z lepszych odcinków sezonu, a nawet i serialu.

ocenił(a) serial na 8
vbazyl

Mi też się odcinek podobał. ;d wreszcie normalny Howard, bez Amy. Akcja ze sztuczką świetna. Trochę mi ta Pryia nie pasuje.

ocenił(a) serial na 8
wojekko

A ja po ostatnich odcinkach doszedłem do wniosku, że Pryia jest zdecydowanie lepszą dziewczyną dla Leonarda niż Penny:)

ocenił(a) serial na 9
SzalonyChemik

Ale Pryia ma dziwne wymagania, Leonard musi nosić szkła kontaktowe i ubrania w których źle się czuję, zdaje się, że ona go tłamsi, nie może się czuć swobodnie tak jak przy Penny, być sobą....czasem tak po prostu bywa, jeśli się nie odbiera na tych samych falach....myślę, że do końca sezonu wróci do Penny.

Co do ostatnich odcinków są słabsze jak dla mnie, za dużo wątków naraz, za dużo postaci powoduje 'rozmycie' serialu.

peesem

Bardzo dobry odcinek. Nareszcie więcej Penny, brak Amy no i świetne sceny Sheldona i Howarda ze sztuczką karcianą :)

ocenił(a) serial na 10
peesem

Ja uważam, że wszystko zmierza ku lepszemu :-)

ocenił(a) serial na 10
AJ_adrenalina

Mi sie totalnie podobalo jak nie swiadomie najedli sie ciastek z marihuaną od starych nauczycielek, wtedy pod niebiem ;d To byla jedna z najbardziej epickich scen:) Caly serial to poprostu arcy klasyk , super ze mialem i mam okazje go ogladac w zyciu. Pozdrawiam

b4rt3k0pl0

Mi sie odcinek bardzo podobal, nareszcie Howard, Sheldon i Raj byli jak za starych dobrych czasow i do tego nie bylo Amy<jupi>.. motyw ze sztuczka byl swietny... co do Leonarda i Pryi to za Leonardem nigdy nie przepadalam wiec w sumie jest mi obojetne czy oni sa razem czy nie.... I nareszcie w odcinku bylo sporo scen z Penny co bardzo mnie cieszy:P

ocenił(a) serial na 10
peesem

odcinek nie był taki zły przecież najlepsza była sztuczka karciana. A co do Leonarda to Penny była lepszą dla niego dziewczyną niz Prya

użytkownik usunięty
peesem

Dobry odcinek , tą sztuczka nieźle wk..wiał Sheldona,aż mu się mózg dymił.Priya wyszła trochę na s.ke przez tą zaborczość.

Penny jest sympatyczna, zabawna i ładna, Priya jest wredna, nudna i brzydka(ma paskudny nos). Jest jedną z pomyłek tego sezonu i mam nadzieję, że na jego koniec zniknie wraz z tą największą - Amy!

Goku

ejjj --->>> za ostro trochę potraktowałaś Pryje, ona odstaje od całej tej ekipy bo w odróżnieniu do nich(i do Penny) jest dojrzała kobietą, która zna swoją wartość, ma niezłe osiągnięcia na polu zawodowym i prywatnym. To chyba logiczne, że kobieta dorosła i dojrzała(psychicznie) nie będzie całe życie akceptowała małego chłopca w dorosłym ciele u swego boku. Ona raczej kocha Leonarda ale chciałaby go trochę zmienić w takiego właśnie dorosłego mężczyznę, chciałaby obudzić w nim kogoś takiego.
Tymczasem Leonard przyzwyczajony jest do bycia chłopcem. Kogoś takiego jak ona na pewno pociąga fakt, że to dobry, miły, opiekuńczy chłopak....ale w pewnym wieku, gdy dziewczynki przestają być dziewczynkami zaczynają rozglądać się za mężczyznami:))
Przyznam się szczerze, że na miejscu Priyi też chciałabym zaprowadzić pewne zmiany w takim delikwencie:)i pomimo całego uroku Lennego byłoby (z punktu widzenia takiej kobiety właśnie) żeby był od czasu do czasu takim właśnie mężczyzną, nie dzieciakiem.
Nie zgodze się z Toba w kwestii urody - nie można być aż tak radykalnym - ona ma takie rysy bo pochodzi z Indii!!

A Amy ...na poczatku b. jej nie lubiłam i kompletnie mi nie pasowała, ale po kilku odcinkach z jej udziałem muszę powiedzieć że chyba polubiłam ja. Jest zabawna w ten "szczególny" sposób. Jest znacznie bardziej otwarta niz Sheldon:) nie widzę dla niego innej dziewczyny, tym bardziej że on nie przywiązuje żadnej wagi do wyglądu:) a do umysłu, kręciła go w końcu matka Lennego:)

Moim ulubionym bohaterem jest Raj.Szkoda, że poświęca mu się tak mało miejsca, jest przeuroczy i prześmieszny.

ocenił(a) serial na 9
peesem

To ze sezon jest nierowny to sie zgodze, powiem wiecej: wiekszosc odcinkow jest slabsza od tych z pierwszych 3 sezonow. Akurat ostatnie odcinki, lacznie z tym 18., napawaja mnie optymizmem ze serial wroci na wlasciwy tor.

robertspol

Fajny odcinek IMO. Coraz lepsze odcinki są.