PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171856
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

4x19

ocenił(a) serial na 9

Co sadzicie , dla mnie dobry odcinek , sporo zabawnych momentów np rozmowa z policjantem albo to jak nabijali się że złodziej to frajer bo mieszka razem z rodzicami i ta mina Howard no i oczywiście epicka końcówka takiego zakończenia questa się nie spodziewałem

ocenił(a) serial na 9
sebastian1020

Ja od momentu kiedy padł im samochód już wiedziałam jakie będzie zakończenie :) I bardzo mnie ono ucieszyło. A posiadówki dziewczyn mnie zawsze rozwalają. Pewnie dlatego, że lubię wszystkie, nawet Amy, za którą chyba większość nie przepada.

ocenił(a) serial na 9
Neverwhere

Odcinek znakomity, w trójce najlepszych tego sezonu, jeśli dojdzie do konfrontacji miedzy laskami, to Penny zetrze na proch Priye:-))

'Breast friends'....ROTFL, serial wreszcie wraca do wysokiego poziomu:-)

peesem

Jak dla mnie słaby. Moja cierpliwość się wyczerpała i w tym momencie przestaję oglądać TBBT. Uwielbiam sezony 2 i 3 (1 był nieco słabszy), ale 4 jest okropny!

użytkownik usunięty
Goku

Dla mnie też może nie słaby a raczej średni odcinek (jak spora część 4 sezonu). Jednak nie przestanę oglądać TBBT.
Wcześniejsze sezony były śmieszniejsze niż ten 4...

ocenił(a) serial na 9
sebastian1020

fakt, dla mnie jeden z lepszych odcinków. Chłopaki dawno nie grali w żadne gry, a teraz powrócili do tego motywu i dobrze. Czekam jeszcze na jakieś noce z Halo :D

keeveek

Bardzo dobry odcinek, już czekam na następny ;]