PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

5x09

ocenił(a) serial na 8

Dobry odcinek ,wiele śmiesznych momentów i Amy nie pojawiała się w każdej scenie.

AngusYoung

UWAGA, SPOILER!!!

Zdecydowanie odcinek bardzo na +. Motyw Sheldona i ptaszka- genialny... :). Było pare świetnych momentów m.in.: gadka Sheldona o spuszczeniu ptaszka w kiblu, jego tekst po tym jak mu gadzina zwiała(o miłości). Ogólnie Sheldon w tym odcinku(z resztą jak w każdym) robił show na maxa. Końcówka- super.
Coś mi się zdaje, że Leonard i Penny znowu się zejdą.

ocenił(a) serial na 8
thrblue

Ja już zaczynam się zastanawiać, czy w finale sezonu przypadkiem nie będzie podwójnego ślubu. Ale motyw zejścia się Penny i Leonarda niezbyt mi się podoba - been there, seen it.

ocenił(a) serial na 9
SzalonyChemik

Bardzo fajny odcinek w stylu pierwszych sezonów.....najlepszy był tekst Howarda: 'Jeśli nie zaczniemy wkrótce oglądać, George Lucas znów coś zmieni"...padłem po tym:-)

peesem

odcinek dużo lepszy od poprzedniego, mało Amy, Sheldon jak zwykle niesamowity i ten motyw z ptaszkiem. i świetni Leonard i Penny. końcówka była genialna - "I'm going to be a mommy' :D

ocenił(a) serial na 8
peesem

Nie, no faktycznie całkiem przyjemny odcinek, ale mam nadzieję, że taką formę zdołają globalnie pociągnąć a nie tylko lokalnie.

ocenił(a) serial na 8
AngusYoung

Wdg. mnie sezon 5 trzyma lepszy poziom niż 4. Zgoda są słabsze odc. ,ale zdażają się też powyżej średniej. 5x09 - Fajnie, że było tyle Penny . Dużo Shelodna tzn. dużo świetnego Sheldona, dobra gadka o Lucasie. Bardzo dobry epizod. Przypominają się sezony 1-3. Niby Amy i Bernadett mi nie przeszkadzają, ale im więcej starej ekipy w odc. to jakoś bardziej mi się podoba.

ocenił(a) serial na 10
PieczykM

A mnie się przyjemniej sezon 4 oglądało. Do wielu odcinków chętnie bym wróciła.

Obecny odcinek oceniam na plus, ale mnie rozwaliły przede wszystkim sytuacje z Penny i Leonardem, Leonard w tym odcinku po prostu rządził.:)
Co do Sheldona to jakoś inne jego 'odpały' przypadły mi bardziej do gustu. ( Na przykład robo - Sheldon albo gdy Sheldon musiał się wykąpac po tym jak siadł w uzywanym fotelu u Penny). W innym poście ktoś przytoczył fragment gdy Sheldon mówił jakby do ptaka coś w stylu 'wróc żebym mógł Cię kochac' - dla mnie to było bardziej dramatyczne w tym przypadku niż śmieszne.:)
Za to ogromny plus za powrót lini Penny - Leonard.

ocenił(a) serial na 10
AngusYoung

Genialny odcinek :D Chyba jak na razie najlepszy w 5 sezonie :D