PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

5x13

ocenił(a) serial na 10

Nabrawde dobry odcinek chyba jeden z lepszych w tej serii ;] ...but what is that behind ur ear ohh look its a condom xd ...u know digital alcohol is not a solution..i order whisky i want anything??...noo i cant i play GTA later xdd ....im sorry its alcohol talking xdd

btw. Co to byla za gra?? Call of Juarez??

użytkownik usunięty
Ochrzczony

no aha.

Ochrzczony

ta gra to Red Dead Redemption, a sam odcinek bardzo dobry, scena z Sheldon i Leonardem o piciu i ostatnie zdanie Howarda :D

ocenił(a) serial na 9
Ochrzczony

Gdyby nie Sheldon, to odcinek byłby taki sobie. Scena z Red Redemption wymiata :D A najlepszą sceną z odcinka były przeprosiny Amy!

ocenił(a) serial na 8
Ochrzczony

Odcinek dobry - choć cały czas zadaje sobie pytanie: Czy jakbym miał znajomego takiego jak Sheldon to wytrzymałbym psychicznie? ;D

Ochrzczony

Mnie też się pdoobał. Według mnie w tym sezonie są duże nierówności jeśli chodzi o poziom serialu - jeden odcinek mi się szczególnie podoba, po czym czasem następuje taki co do którego nie jestem przekonana.. Reakcja Amy na tiarę totalnie mnie rozwaliła.;]

ocenił(a) serial na 9
Ochrzczony

Odcinek bardzo dobry :) jedna uwaga - to był odcinek 12, chyba że się pogubiłem.

ocenił(a) serial na 10
Ochrzczony

przyznaje o wiele lepszy odcinek od najgorszego odcinku calej serii 05x12. Najśmieszniejsze motywy Red Dead Redemption, Tiara i sztuczki howarda no i te jego nieśmiertelne rozmowy z matka uwielbiam jak drą ryja:D Howard taki malutki, skromny, a wyje jak Dovakin!

ocenił(a) serial na 10
Ochrzczony

Oczywiście to był odcinek 5x12! Nie wiem czy autor wątku ma możliwość edycji tytułu, jeśli tak to prosiłbym o zmianę żeby nie robić zamieszania.
Najlepsza scena to oczywiście reakcja Amy na tiarę :D cofałem ze 3 razy, żeby jeszcze raz obejrzeć jak krzyczy "Of course I do, I'm a princess, and this is my tiara!" :D:D:D
Od teraz to moja druga ulubiona scena z TBBT zaraz po tej kiedy Sheldon dostaje od Penny chusteczkę Leonarda Nimoy'a ;)

ocenił(a) serial na 10
Bednar88

pomylka niestety ;] oczywiscie odcinek 12 nie ma mozliwosci edycji.