PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Bardzo dobry odcinek :) Pomysł z Rajem i telefonem świetny, zabawnie to wyszło. Fajnie, że pojawił się Kripke, uwielbiam tą jego wymowę :D

"Siwi, can you wecommend a westauwant?"

ocenił(a) serial na 9
mat2040

Również podobał mi się ten odcinek, lecz jest jedno ale. Scena z Penny i Leonardem na strzelnicy: [SPOJLER] Penny najpierw przeładowuje pistolet a następnie wkłada do niego magazynek (o zwolnieniu bezpiecznika nie wspomniawszy), podaje go Leo a ten strzela sobie w nogę [/SPOJLER] Ja wiem, ja rozumiem, że to tylko serial, że to "czepiactwo" szczegółów no ale bez przesady... jak broń mogła wypalić bez pocisku w komorze i bez zwolnionego bezpiecznika...

ocenił(a) serial na 9
raval87

wydaje mi się, że Leonard odbezpiecza pistolet przed strzałem, ale z tym że penny nie ładuje pocisku do komory przed strzałem to fakt, skucha

ocenił(a) serial na 9
mat2040

moim skromnym zdaniem rewelacyjny, z takich które się pamięta później ;)

ocenił(a) serial na 9
mat2040

bardzo śmieszny :D w porównaniu z poprzednim, moim zdaniem bardzo słabym odcinkiem, ten zasługuje na najwyższą notę. Uśmiałem się niesamowicie :)

ocenił(a) serial na 9
mat2040

Dla mnie to był jeden z najlepszych odcinków nie tylko tego sezonu ale całej serii!! Scena kiedy Howard zdejmuje folię z wyświetlacza - miazga. Flagi Sheldona, Raj&Siri super. Ciekawe jak rozwinie się wątek Penny i Leonarda. Dla mnie te "beta testy" to głupie. Wytykanie sobie błędów nigdy nie prowadzi do niczego dobrego.

ocenił(a) serial na 10
b_moszynski

yyy, obejrzyj od początku do końca wszystkie sezony i zastanów się dlaczego zrobiono tak że leonard na to wpadł.

ocenił(a) serial na 6
mat2040

Naprawdę wam wszystkim się tak podobał? Nie mówię, że jest zły, ale nie wniósł nic nowego do fabuły. Dla mnie był to odcinek z serii "Dobra, trzeba zapełnić sezon, a że nie chcemy niczego pospieszać wrzućmy tutaj zapełniacz". Jak dla mnie, jest to jeden z bardziej przeciętnych odcinków TBBT. O ile poprzedni (również niewiele wniósł do fabuły, ale za to analizowaliśmy, co jest moją ulubioną zabawą) był niesamowicie zabawny, o tyle w tym zaśmiałam się góra 5 razy.

mat2040

Świetny odcinek. Raj i Siri, Sheldon i jego show o flagach... No i oglądali znów "Doctora Who", co jest wielkim plusem! :D

ocenił(a) serial na 8
mat2040

znowu bolał mnie brzuch ze śmiechu, więc jest dobrze. chłopaki wracają do formy.

ocenił(a) serial na 8
mat2040

Bardzo słabo. Dwie sceny - epizodyczny moment, w którym wystąpił Kripkie oraz bawarski Sheldon sprawiły, że się uśmiechnąłem. Cały odcinek poniżej poziomu 5 sezonu i dużo poniżej całego serialu. Za mało Howarda, który jako jedyny oprócz Sheldona potrafi rozbawić. Zero postępu w fabule, no ok. Niech to jendak będzie przemyślane. Po raz pierwszy w BBT irytował mnie ten wymuszony śmiech z 'puszki'. Raczej nie będę wracał do tego odcinka, gdybym miał go ocenić to 4/10.

mat2040

Jak dla mnie świetny odcinek, sporo się uśmiałem ;]

ocenił(a) serial na 10
mat2040

mogli dodać scene jak Raj leży z telefonem w łóżku i świruje do niego konkretnie^^

użytkownik usunięty
mat2040

http://odsiebie.pl/ldjmrml7flja/The.Big.Bang.Theory.S05E14.HDTV.XviD-LOL.xbus.av i.mp4.html#

ocenił(a) serial na 9
mat2040

mi też się bardzo podobał ten odcinek chociaż była to jedna wielka reklama iphona

ocenił(a) serial na 9
mat2040

Scena z Sheldonem bawarczykiem i preclem mistrzowska, poległem wtedy:)

mat2040

Super odcinek. Chyba funkcja Siri zupełnie go zdominowała:D

ocenił(a) serial na 7
eowine

Im mniej Amy w odcinkach tym są lepsze.
12-13-14 jak narazie lepsze niż 11-10-9-8.

NietypowyKonsument

Mam inne zdanie.

ocenił(a) serial na 8
NietypowyKonsument

amen to that

ocenił(a) serial na 10
mat2040

Kripke rozwala. Najlepsze jak Siri nie mogła go "zrozumieć", umarłam.

ocenił(a) serial na 8
mat2040

Faktycznie genialny odcinek. Znowu zacząłem się śmiać na tym serialu.

użytkownik usunięty
mat2040

Naciągany ten odcinek był ale coż tak bywa.

ocenił(a) serial na 10
mat2040

Po tym odcinku zachciałem mieć iPhona 4S :)