PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Haha, ale się uśmiałem. Czuć było klimat drugiego sezonu. Czyste nerdostwo. Nawet wstawki z Amy pasowały. Tak powinny być zmontowane odcinki BBT. Sheldon z odgłosem bicza - prześmieszny. Raj w swojej "męskiej" przemowie plus riposta Penny również,. Howard i Leonard nie zawiedli. Kurczę nawet Bernadette świetnie się wpasowała. Trochę mało był Penny, ale tematyka odcinka nie była dla niej i fajnie wypadła jako support dla Amy. Podsumowując, po w większości średnich epizodach w piątym sezonie, ten jest dla mnie bez 2-óch zdań najlepszy. Co prawda zapychacz, ale zrealizowany niemal perfekcyjnie. 9/10

PieczykM

Zgadzam się jeden z lepszych a może i najlepszy odcinek w tym sezonie. Jak ktoś ma ten strzał z bata w formie mp3 to chętnie przyjme ;d

CottonCrush

http://soundbible.com/1375-Whip-Crack.html

PieczykM

Odcinek bardzo dobry, fajnie że na siłe nie ciagna tematu ponownego zejscia Leonarda i Penny, cos tam nabąkna w jednej scenie i tyle.

ocenił(a) serial na 9
PieczykM

Pierwsza minuta i 20 sekund bezbledna, az do momentu gdy amy otworzyla paszcze. Pozniej bylo o dziwo tez dobrze. Raj ubral w slowa to, co wedlug mnie swiadczy o upadku serialu. Bardzo dobry odcinek.

ocenił(a) serial na 7
celebes

Zgadzam sie z tobą i z Rajem. :D

PieczykM

Po mimo to, miałem nadzieję, na relację z 48 - godzinnego rajdu.
A tak. dostaliśmy marudzenie i bicze....
FAIR ENOUGH
W końcu to Big Bang Theory :]

użytkownik usunięty
PieczykM

Odcinek faktycznie świetny także się uśmiałem ale mógłby być lepszy ale najgorzej to mnie wkurza a Amy tak przemądrzała i sztuczna ale reszta ekipy super.

ocenił(a) serial na 10
PieczykM

Sa juz napisy do tego odcinka?,Napiprojekt niestety nie znajduje ; /

ocenił(a) serial na 10
Gothi_filmaniak

Widze ze napisow nie ma w internecie, coz lepiej sie podszkoli jezyk : )

ocenił(a) serial na 7
Gothi_filmaniak

ja tam wolę poczekać i wszystko zrozumieć...

ocenił(a) serial na 7
DoubleB

Na Napi napisy już są ;)

ocenił(a) serial na 8
Eridor

Są, ale mają trochę przekręcony sens niektórych zdań. Mowa o wersji HD. Jak któś ma kłopoty ze zrozumieniem co mówią, to chyba już lepiej zaopatrzyć się w słownik.

PieczykM

Najlepszy odcinek w tej serii. Dawno już się tak nie uśmiałem na BBT ;d

ocenił(a) serial na 7
PieczykM

+1
Najlepszy odcinek od dawna.

ocenił(a) serial na 7
PieczykM

Zgadzam się, jak na razie to najlepszy odcinek 5 sezonu. Scenarzyści dostają ode mnie kupony Coopera:D

PieczykM

jak dla mnie nieciekawy - faktycznie zapychacz. już lepszy był epizod z obrazem od amy.

ocenił(a) serial na 9
przemson89

Serial wraca na poziomu pierwszych 3 sezonów....w następnych epizodach wystąpią Leonard Nimoy i profesor Hawking

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
PieczykM

Nie rozumiem zachwytów nad tym odcinkiem. Jak dla mnie trzymał poziom większości epizodów z 4. i 5. sezonu, czyli mocno odstawał od pierwszych 3 serii. To wciąż nie ten Sheldon, nie ten Howard i brak tego niesamowitego klimatu, którym serial imponował kiedyś. Ciągle czekam na odcinek tak dobry, jakie przez cały czas były w pierwszych 3 sezonach.

PieczykM

Mi również się podobało, szkoda, że trzeba tyle czekać na 20 ;/

ocenił(a) serial na 8
lukasziks

Ja tam się uśmiałam, nawet bardzo. Jakoś początek 5 sezonu nie za bardzo im się udał, ale ostatnie kilka odcinków (z których zrobiłam sobie maratonik) wyszło całkiem fajnie.