Haha, ale się uśmiałem. Czuć było klimat drugiego sezonu. Czyste nerdostwo. Nawet wstawki z Amy pasowały. Tak powinny być zmontowane odcinki BBT. Sheldon z odgłosem bicza - prześmieszny. Raj w swojej "męskiej" przemowie plus riposta Penny również,. Howard i Leonard nie zawiedli. Kurczę nawet Bernadette świetnie się wpasowała. Trochę mało był Penny, ale tematyka odcinka nie była dla niej i fajnie wypadła jako support dla Amy. Podsumowując, po w większości średnich epizodach w piątym sezonie, ten jest dla mnie bez 2-óch zdań najlepszy. Co prawda zapychacz, ale zrealizowany niemal perfekcyjnie. 9/10
Zgadzam się jeden z lepszych a może i najlepszy odcinek w tym sezonie. Jak ktoś ma ten strzał z bata w formie mp3 to chętnie przyjme ;d
Odcinek bardzo dobry, fajnie że na siłe nie ciagna tematu ponownego zejscia Leonarda i Penny, cos tam nabąkna w jednej scenie i tyle.
Pierwsza minuta i 20 sekund bezbledna, az do momentu gdy amy otworzyla paszcze. Pozniej bylo o dziwo tez dobrze. Raj ubral w slowa to, co wedlug mnie swiadczy o upadku serialu. Bardzo dobry odcinek.
Po mimo to, miałem nadzieję, na relację z 48 - godzinnego rajdu.
A tak. dostaliśmy marudzenie i bicze....
FAIR ENOUGH
W końcu to Big Bang Theory :]
Odcinek faktycznie świetny także się uśmiałem ale mógłby być lepszy ale najgorzej to mnie wkurza a Amy tak przemądrzała i sztuczna ale reszta ekipy super.
Są, ale mają trochę przekręcony sens niektórych zdań. Mowa o wersji HD. Jak któś ma kłopoty ze zrozumieniem co mówią, to chyba już lepiej zaopatrzyć się w słownik.
Zgadzam się, jak na razie to najlepszy odcinek 5 sezonu. Scenarzyści dostają ode mnie kupony Coopera:D
Serial wraca na poziomu pierwszych 3 sezonów....w następnych epizodach wystąpią Leonard Nimoy i profesor Hawking
Nie rozumiem zachwytów nad tym odcinkiem. Jak dla mnie trzymał poziom większości epizodów z 4. i 5. sezonu, czyli mocno odstawał od pierwszych 3 serii. To wciąż nie ten Sheldon, nie ten Howard i brak tego niesamowitego klimatu, którym serial imponował kiedyś. Ciągle czekam na odcinek tak dobry, jakie przez cały czas były w pierwszych 3 sezonach.