PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Sheldon przeszedł sam siebie kradnąc taśmę z filmem....xD

ocenił(a) serial na 9
peesem

Nom, 8 był doskonały :) Chyba BBT wraca do starej formy.
Ale noc dziewczyn też niezła, zdaje się, że Penny wciąż coś czuję do Lenarda ;)
Scena gdy Bernadette daje oliwkę Howardowi bezcenna xD

ocenił(a) serial na 9
Neverwhere

Amy jak dobierała się do Penny tez niczego sobie xD

ocenił(a) serial na 10
Neverwhere

Ogólnie odcinek świetny ale wygląda a to że scenarzyści jeszcze się nie pozbyli Amy i co gorsze chyba nie zamierzają się jej pozbyć. Co prawda w ostatnim odcinku jej postać niebyła aż tak irytująca. Ale ja pozostaję przeciwnikiem jej obecności w serialu.
Wracając do 8 odcinka, scena pogoni za Sheldonem przy muzyce z Indiany Jonsa... po prostu genialna. I Sheldonowi udało się odegrać na Wheatonie, bo jeśli dobrze pamiętam to ich ostatnie spotkanie zakończyło się upokorzeniem Sheldona. Wheatonnnnnn!!!! teraz to Will może krzyczeć za Sheldonem Cooperrrrrrrr!!!!!!!! Liczę jednak że panowie się jeszcze spotkają.

ocenił(a) serial na 9
wierzcho

Oj spotkają się na pewno:-)

ocenił(a) serial na 9
wierzcho

Właśnie ja też zauważyłam, że to pierwsze zwycięstwo Shellego :)
A co do Amy, ja to ją nawet lubię. Wiem straszne, ale jakoś tak mimo swoich dziwnych zachowań, uważam ją za ciekawą postać.

ocenił(a) serial na 8
Neverwhere

:) troszkę ciężko jest dorównać ideałowi (Sheldonowi) jeszcze w wersji kobiecej :D ale dziewczę nie radzi sobie źle :)
ale i tak wszystkim sceny kradnie Sheldon :) koleś jest tak maksymalnie genialny jak Joey z Friends :):)

ocenił(a) serial na 9
Crazy_Ivan

I Wolowitz miał fajną minę sikając w swoje specjalne gatki:-)

ocenił(a) serial na 9
peesem

Mi się strasznie podobała scena jak Sheldon powtarzał monolog Jean-Luc Picarda , lub jak odebrał telefon od penny , ogólnie odcinek świetny a zakończenie oczywiście świetne

ocenił(a) serial na 6
sebastian1020

szkoda, że w tym odcinku nie było matki Howarda ;-)

ocenił(a) serial na 10
Rysiek

dokładnie! wtedy byłby komplecik ;3

ocenił(a) serial na 10
Bibson

Hm, może i nie usłyszeliśmy przeszywającego głosu matki Howarda ale swój udział w odcinku miała. Bo niby od kogo Howard pożyczył te specjalne gatki:))

ocenił(a) serial na 8
wierzcho

hehe :D no nie wiem :D chyba jego matka różni się trochę szczegółami anatomicznymi :D chyba, że gatki mają wymienne końcówki :D:D:D:D

ocenił(a) serial na 10
Crazy_Ivan

Howard jest w końcu inżynierem więc na pewno był w stanie przeprojektować je tak by pomieścić swoje "wielkie"... ego:)