PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Nie zebym hejtowal, ale kolejny slaby odcinek, chyba tylko akcje z Sheldonem ratuja ten serial :)

heavyduty

no mi tam sie wlasnie akcje z sheldonem podobały....:)

heavyduty

a wg mnie i Sheldon ma już coraz słabsze akcje. Szkoda. Widać sezon 8 to dokręcanie na siłe bo wcześniej serial był naprawde dobry

ocenił(a) serial na 10
heavyduty

widocznie nie jestem dziwna, bo mi się właśnie podobało ;) Poprzedni tak bardzo nie przypadł mi do gustu, ale ten bardzo, było i coś do śmiechu i do rozmyślania- lubię tak!
Także odcinek oceniam pozytywnie ;>

heavyduty

Kurde jakby czytali moje posty:D

Pisałem, że nie pokazują pracy naukowej i że nic nie osiągną. Więc pokazali rozterki naukowców w obliczu wizji smierci bez osiągnięć. Fajny motyw. I fajnie żeby teraz się wzieli za pokazywaniejak Raj i leonard wracaja do odkrywania czegoś w nauce a nie w laskach. Howard był w kosmosie to mu starczy:D

Sheldon i Amy w fun with flags masakra. Powinni naprawde nakrecić z 20 odcinków i wyświetlenia na yt przekazać na pomoc charytatywną.

Były też obiekcje co do tego, że Berni tylko drze ryja. I też pokazali jej rozterki nad tym. Chociaż i tak nic sie nie zmieni. Dalej irytuje głosem.

Jedynie Penny, ah ta Penny. Znowu wcisnięta na siłę. 3 najlepsza sprzedawczyni? Serio? Z sernikami jej nie szło. I widac że element jej kariery w nowej pracy traktują po macoszemu.

Także liczę a powrót na właściwe tory. W koncu w odcinku nie bylo nic o miłosci.

użytkownik usunięty
jaalboja2

Zaczynam myśleć, że widzów - przynajmniej polskich, bo oglądalność mówi sama za siebie - kuje to, ile teraz zarabiają i dlatego tak podchodzą do tego serialu. Ja się od początku świetnie bawię przy tym sezonie, a ten odcinek był genialny. Uważam, że byłoby super, jakby pokazali więcej Fun with Flags, bo to było mistrzostwo.

Mnie nie kłuję w oczy ile zarabiają. To inny świat. Inne wyrzeczenia i inne życie.
Uważam że zarabianie miliona za odcinek jest chore w swiecie gdzie ludzie ledwo maja co do garnka włożyć.
Ale nie rzutuje to na moj odbiór serialu.

Także ciesze się że ten odcinek jest juz inny, lepszy.

ocenił(a) serial na 8
jaalboja2

Milion dla wszystkich głównych bohaterów ŁĄCZNIE a nie po milionie na łebka ;]

Einshaew

Nie- Parsons, Galecki i Cuoco zarabiają po milionie zielonych za odcinek, każdy z nich. Faktycznie zarabiają dużo, ale narzekanie na serial zaczęło się według mnie znacznie wcześniej, po prostu w mojej opinii znacząco spadła jakość podawanego nam humoru.

ocenił(a) serial na 8
gacek870

Maj bad, nie zrobiłem dobrego riserczu. Szejm on Prezydent Pieseu :)

ocenił(a) serial na 9
heavyduty

Serial robi się z odcinka na odcinek coraz bardziej beznadziejny, poziom spada coraz bardziej...nie ma idei i myśli przewodniej ten sezon, składa się ze losowych wątków bez ładu i składu....decyzja o przedłużeniu na 3 sezony znów zaszkodziła scenarzystom i fundują beznadzieję...

peesem

zgadzam się że watku przewodniego nie ma:(
Ale moze wrócą do tego co w tym serialu było najlepsze. Nauka i nerdzi.
Chyba chcieli watkiem przewodnim zrobic zwiazek penny i leo ale sami zobaczyli ze to kupa.

jaalboja2

Tak by było najlepiej. Dlaczego inne laski nie mogą być zmarginalizowane jak dziewczyna Raja? W końcu nic by się nie stało, gdyby ich watki pokazywano co piąty odcinek, kto by za nimi tęsknił?

e_wok

Dokladnie. Ostatni odcinek był w tym własnie fajny. Raja laski nie było wcale. Penny i berni gdzies tam z boku w żałosnej scence. I amy z Sheldonem jako osoba towarzysząca.

W nastepnym odcinku troszke dziewczyny Raja. zero amy i zero berni. Troszke penny i bedzie ok.

ocenił(a) serial na 10
heavyduty

Masz błąd w tytule odcinka. Ten odcinek nazywa się "The Septum Deviation".