Nie zebym hejtowal, ale kolejny slaby odcinek, chyba tylko akcje z Sheldonem ratuja ten serial :)
a wg mnie i Sheldon ma już coraz słabsze akcje. Szkoda. Widać sezon 8 to dokręcanie na siłe bo wcześniej serial był naprawde dobry
widocznie nie jestem dziwna, bo mi się właśnie podobało ;) Poprzedni tak bardzo nie przypadł mi do gustu, ale ten bardzo, było i coś do śmiechu i do rozmyślania- lubię tak!
Także odcinek oceniam pozytywnie ;>
Kurde jakby czytali moje posty:D
Pisałem, że nie pokazują pracy naukowej i że nic nie osiągną. Więc pokazali rozterki naukowców w obliczu wizji smierci bez osiągnięć. Fajny motyw. I fajnie żeby teraz się wzieli za pokazywaniejak Raj i leonard wracaja do odkrywania czegoś w nauce a nie w laskach. Howard był w kosmosie to mu starczy:D
Sheldon i Amy w fun with flags masakra. Powinni naprawde nakrecić z 20 odcinków i wyświetlenia na yt przekazać na pomoc charytatywną.
Były też obiekcje co do tego, że Berni tylko drze ryja. I też pokazali jej rozterki nad tym. Chociaż i tak nic sie nie zmieni. Dalej irytuje głosem.
Jedynie Penny, ah ta Penny. Znowu wcisnięta na siłę. 3 najlepsza sprzedawczyni? Serio? Z sernikami jej nie szło. I widac że element jej kariery w nowej pracy traktują po macoszemu.
Także liczę a powrót na właściwe tory. W koncu w odcinku nie bylo nic o miłosci.
Zaczynam myśleć, że widzów - przynajmniej polskich, bo oglądalność mówi sama za siebie - kuje to, ile teraz zarabiają i dlatego tak podchodzą do tego serialu. Ja się od początku świetnie bawię przy tym sezonie, a ten odcinek był genialny. Uważam, że byłoby super, jakby pokazali więcej Fun with Flags, bo to było mistrzostwo.
Mnie nie kłuję w oczy ile zarabiają. To inny świat. Inne wyrzeczenia i inne życie.
Uważam że zarabianie miliona za odcinek jest chore w swiecie gdzie ludzie ledwo maja co do garnka włożyć.
Ale nie rzutuje to na moj odbiór serialu.
Także ciesze się że ten odcinek jest juz inny, lepszy.
Milion dla wszystkich głównych bohaterów ŁĄCZNIE a nie po milionie na łebka ;]
Nie- Parsons, Galecki i Cuoco zarabiają po milionie zielonych za odcinek, każdy z nich. Faktycznie zarabiają dużo, ale narzekanie na serial zaczęło się według mnie znacznie wcześniej, po prostu w mojej opinii znacząco spadła jakość podawanego nam humoru.
Serial robi się z odcinka na odcinek coraz bardziej beznadziejny, poziom spada coraz bardziej...nie ma idei i myśli przewodniej ten sezon, składa się ze losowych wątków bez ładu i składu....decyzja o przedłużeniu na 3 sezony znów zaszkodziła scenarzystom i fundują beznadzieję...
zgadzam się że watku przewodniego nie ma:(
Ale moze wrócą do tego co w tym serialu było najlepsze. Nauka i nerdzi.
Chyba chcieli watkiem przewodnim zrobic zwiazek penny i leo ale sami zobaczyli ze to kupa.
Tak by było najlepiej. Dlaczego inne laski nie mogą być zmarginalizowane jak dziewczyna Raja? W końcu nic by się nie stało, gdyby ich watki pokazywano co piąty odcinek, kto by za nimi tęsknił?
Dokladnie. Ostatni odcinek był w tym własnie fajny. Raja laski nie było wcale. Penny i berni gdzies tam z boku w żałosnej scence. I amy z Sheldonem jako osoba towarzysząca.
W nastepnym odcinku troszke dziewczyny Raja. zero amy i zero berni. Troszke penny i bedzie ok.