PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Pierwszy odcinek w tym sezonie, który można obejrzeć...mało tego obejrzeć, jest dobry, a momentami nawet świetny.....po 13 odcinkach totalnej nudy trafił się jeden w starym dobrym stylu....zapewne to tylko wyjątek od normy, ale dobre i to.

peesem

Jestem mega pozytywnie zaskoczony tym odcinkiem, oby już do końca sezonu same takie tylko były :)

ocenił(a) serial na 8
peesem

Jeden z najlepszych w tym sezonie. Babskie spotkanko na duży plus :) I od któregoś momentu czułam, że to będzie Hawking :D

ocenił(a) serial na 8
peesem

To był naprawdę dobry odcinek! Już dawno się tak nie uśmiałam, większość ostatnich odcinków zasługiwało jedynie na uśmiech politowania, jeżeli scenarzystom uda się utrzymać taki poziom na jakim był ostatni odcinek, to może znów coś będzie z tego serialu, bo już powoli traciłam chęci do kontynuowania oglądania go.

ocenił(a) serial na 10
peesem

Prawda przez 90% odcinku caly czas mialem usmiech :D BBT powrócił, ale czy na długo? mam nadzieje, ze skonczą z zapychaczami i pociągną do końca sezon w tak dobrym stylu

ocenił(a) serial na 4
razielospl

Odopowiedź już masz, następny odcinek to dno.

ocenił(a) serial na 10
peesem

Wszedłem właśnie napisać to samo, od pierwszych chwil śmieszy, aż po ostatnie sekundy. Tego brakowało od dawna!