Nie jestem wielbicielem seriali komediowych gdzie w tle sztuczne smiechy przeszkadzaja w odbiorze, ale musze przyznac ze ten serial jest naprawde swietny. Poznawanie bohaterow, gagi z geekami sa fajne, Sheldon niesamowity (zasluzona nagroda za najlepszego aktora komediowego). Jestem w polowie 4-go sezonu i uwazam, ze wlasnie ten sezon jak narazie jest najlepszy. Troche mnie zmartwily wpisy niektorych, co uwazali ten sezon za slaby. 4 sezon po prostu wymieka. Swietny motyw Shelma, swietna Penny ktora czasami mam wrazenie, ze sie smieje sie z gagow na ekranie wbrew woli scenariusza. Fajny serial. Jestem pozytywnie zaskoczony.
moim zdaniem najlepszy był 3 trzeci, więc wielu ludzi pisało że 4 był słabszy, bo porównywali go z genialnym 3 ;D
4 był fajny, ale zdarzyło się kilka słabych odcinków, przez co był trochę nieregularny.
A co do Penny to się zgodzę, też zauważyłam to kilka razy ;) Za to powaga Sheldona w czasie mówienia swoich kwestii to po prostu mistrzostwo ;D
(sztuczny śmiech był dla mnie mega wkurzający na początku, szczególnie, że nawet jak na sitcom to bardzo głośny jest, ale już się przyzwyczaiłam, chociaż nadal uważam, że jest zbędny)