PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Big Bang Theory 8/10

ocenił(a) serial na 10

Nie jestem wielbicielem seriali komediowych gdzie w tle sztuczne smiechy przeszkadzaja w odbiorze, ale musze przyznac ze ten serial jest naprawde swietny. Poznawanie bohaterow, gagi z geekami sa fajne, Sheldon niesamowity (zasluzona nagroda za najlepszego aktora komediowego). Jestem w polowie 4-go sezonu i uwazam, ze wlasnie ten sezon jak narazie jest najlepszy. Troche mnie zmartwily wpisy niektorych, co uwazali ten sezon za slaby. 4 sezon po prostu wymieka. Swietny motyw Shelma, swietna Penny ktora czasami mam wrazenie, ze sie smieje sie z gagow na ekranie wbrew woli scenariusza. Fajny serial. Jestem pozytywnie zaskoczony.

użytkownik usunięty
dabram17

moim zdaniem najlepszy był 3 trzeci, więc wielu ludzi pisało że 4 był słabszy, bo porównywali go z genialnym 3 ;D
4 był fajny, ale zdarzyło się kilka słabych odcinków, przez co był trochę nieregularny.
A co do Penny to się zgodzę, też zauważyłam to kilka razy ;) Za to powaga Sheldona w czasie mówienia swoich kwestii to po prostu mistrzostwo ;D

(sztuczny śmiech był dla mnie mega wkurzający na początku, szczególnie, że nawet jak na sitcom to bardzo głośny jest, ale już się przyzwyczaiłam, chociaż nadal uważam, że jest zbędny)

ocenił(a) serial na 9
dabram17

Długo zabierałem się za oglądanie tego serialu. Jestem już po kilku odcinkach 4 sezonu i muszę powiedzieć, że serial jest rewelacyjny. A to co robią Sheldon i Raj to mistrzostwo :D