PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Niedawno skończyłem HIMYM, potem obejrzałem Fargo i teraz znów mam zamiar wrócić do jakiegoś serialu komediowego tylko że po obejrzeniu pierwszego sezonu The Big Bang Theory nie jestem specjalnie poruszony albo rozbawiony, średnie żarty które bawią tylko "widownię w tle". Warto oglądać go dalej ?

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 8
PafQ1993

Pierwsze odcinki mogą trochę nudzić, ale jak wkrecisz się w ten ich specyficzny świat to automatycznie zaczyna ci się serial podobać :) Nie jest oczywiście tak dobry jak HIMYM ale można obejrzeć dla zabicia czasu. Sama szukam jakiegoś fajnego komediowego serialu teraz i jakoś brak pomysłów ...

dianeevans

Aktualnie bardziej wkręcił mnie Californication :). Moze kiedyś wrócę do TBBT.

PafQ1993

BBT w pierwszych sezonach był serialem "o nerdach dla nerdów", dopiero od 4 sezonu jest to typowy serial komediowy o związkach.
Mimo tego nie polecam, serial jest wyraźnie nie w twoim guście.

ocenił(a) serial na 10
PafQ1993

Ja HIMYM obejrzałem ładnych kilka razy, podobnie TBBT, uwielbia oba te seriale. Trzeba się po prostu wkręcić w TBBT bo to trochę specyficzny serial. Mogę jeszcze dorzucić do listy, Community, Brooklyn 9-9 i New Girl

ocenił(a) serial na 10
PafQ1993

Ja na początku też nie byłam przekonana do TBBT, ale wkręciłam się już po kilku odcinkach, ale jeżeli nie bawi cię ten ich specyficzny humor to raczej nie brnij w to. Tak jak ktoś powyżej wspominał początkowe sezony to serial typowo o nerdach, później się to zmienia. Również obejrzałam całe HIMYM i często oglądam powtórki na CC, poza tym polecam That '70s Show, Scrubs i Friends (choć w tym ostatnim nie dobrnęłam jeszcze do końca, to już uważam go za swego rodzaju klasyk, podobnie jak wielu innych ;p).