PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Reakcja Sheldona na pocałunek z koleżanką bezcenna, w następnym sezonie zobaczymy ślub Amy i Sheldona, a w kolejnym Rajesh znajdzie swoją lubą. Ogólnie ten sezon na 7/10 i czekam na następny.

PIXA_GOD

dla mnie istnieją dwa scenariusze.. jeden jak Amy sie zgadza wyjsc za Sheldona i drugi jak sie zgadza ale odwleka narzeczenstwo w czasie. mozliwe, ze zobaczymy slu Shamy i to by bylo calkowicie zrozumiale . nie wiem , serio nie wiem co nam zaserwują :D

ocenił(a) serial na 9
Orchidea_wroc

Sądząc po ostatnich dwóch odcinkach mają konkretne scenariusze na następne dwa sezony.

Jeśli nie przesadzą z ilością pokazywanej rutyny małżeńskiej, a skorzystają z tego by sytuację małżeńskie upłycić jako jednolite.

Zostanie tylko hindus, który może być w tym momencie głównym atrybutem serialu przez kolejne odcinki. Chyba, ze śluby czystości złoży i będzie dawał podteksty poza wątkiem serialu.

Co do Shamy bardziej mnie interesuje co wymyślą na wypadek planu spłodzenia im potomka niż czy wezmą ślub i jak, i gdzie.
Mi pomysł z wypączkowaniem nowego Shledona bardzo pasował do związku Shamy.

ArchieIl

ooooooooooooooooooo! racja, racja! xD

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ArchieIl

Cóż, każdy kimś jest, np. Ty jesteś debilem.

ocenił(a) serial na 9
szarobury1321

jakbyś tak nie wsadzał łeb w jedno słówko to byś może ty nim nie był. ;-)

szarobury1321

rozwaliło mnie to :D

ocenił(a) serial na 8
PIXA_GOD

Ja obstawiam, że Amy się zgodzi (bo jakżeby nie! :D) ale gdy Sheldon, z wrodzoną sobie nie-umiejętnością tuszowania odpowiednich faktów opowie Amy, jak się przygotowywał do tych zaręczyn, wybierał i kupował pierścionek etc. ale katalizatorem do podjęcia decyzji o zaręczynach był pocałunek ślicznej koleżanki z pracy - Amy wpadnie w szał i zerwie zaręczyny :)

ocenił(a) serial na 9
Einshaew

Nie wiem czy wiesz ale pierścionek ma od matki :-)

PIXA_GOD

Ja się taaaak cieszę z tych oświadczyn, ta Ramona tak mnie denerwowała! Shamy są naprawdę słodcy.

ocenił(a) serial na 9
PIXA_GOD

Pomijając ostatnią scenę, finałowy odcinek pod względem humoru najlepszy od ładnych kilku sezonów. Praktycznie każda scena i dialog zabawne. Tak jak przez cały sezon serial mi się dłużył i nie czekałem entuzjastycznie na każdy kolejny odcinek, tak po ostatnim już nie mogę się doczekać 11 sezonu :)

PIXA_GOD

I ja teraz życzyłbym odcinek specjalny - choćby trwający godzinę - z bekstejdżami, uśmiechami, najlepszymi scenami... Idealny moment żeby zakończyć to wszystko. Jak pociągną dalej jak Modę na Sukces to już będzie pewne przegięcie ;)