Ten serial ma ocene 8,3 a Świat według Bundych 6,6... a dlaczego? Bo na tej stronie siedza same gimbusy pier... Gdybym mial ogladac filmy czy seriale wg ocen gimbusow na filmweb to juz dawno rozwalilbym tv:/
Heh należę do pierwszego rocznika, który kopnął zaszczyt chodzenia do gimnazjum, skończyłem już studia, ale pomimo to czytając opinię voolgin mam ochotę zachować się jak dzieciak i siąść mu na klatę :D Gościu tak jak napisał kolega powyżej każdy ma swój gust, poza tym Bundy byli fajni, jednak ile lat można zachwycać się tym samym, w dodatku humorem niskich lotów. W BBT ukrytych jest tak wiele smaczków, że Al ze swoimi śmierdzącymi stopami może się schować. Takie jest moje zdanie lubię jedną i drugą pozycję, jednak jak napisałem BBT jest odpowiedzią na zapotrzebowanie współczesnego świata, jego subkultur oraz problemów :D
A cóż to jest gimbus? Moim zdaniem Świat według Bundych nie jest nawet w połowie tak śmieszny jak BBT. Nikt Ci nie każe oglądać BBT, a twoja wypowiedź jest co najmniej dziecinna.
hola hola.. mam 33 lata i oszałamiające wykształcenie;)) i naprawdę uważam, że BBT to jeden z oryginalniejszych sitcomów ever. a rola Sheldona wręcz znakomita. i szczerze bym chciała, żeby moja córka, gimnazjalistka za 4 lata, umiała wtedy docenić tego rodzaju niebanalne poczucie humoru (na razie jesteśmy na etapie HSM i Hanny Montany, niestety.. :/ )
HELOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 TROCHI SZACUNKU KU**** JEGO MAĆ!!!!
JA NIE UWAŻAM ŻE (I MÓWIĘ TU DO WSZYSTKICH) TEN SERIAL JEST DLA GIMBUSÓW, JEST O TEJ TEMATYCE KTÓRĄ LUBIĘ BO SAM JESTEM GEEKIEM PO CZĘŚCI, ALE DO TYCH CO MÓWIĄ ŻE ŚWIAT WG BUNDYCH MOŻE SIĘ NIE PODOBAĆ, PRZECIEŻ TO KLASYK!!!
OD TEGO ZACZĘŁA SIĘ NA DOBRE ERA SITCOMÓW, WIĘC TROCHĘ SZACUNKU!!! JASNE!!!
Nie z trollem, bo miałem wrażenie że to autor coś pieprzy żę teoria jest dla gimbusów, a jednak jest tutaj vice vera, jedni uważają że bundy są ciency i odwrotnie, a ja uważam, żę oba mają podobny wysoki poziom, więc może trochę szacunku.
A może trochę kultury? Tak często oczekujesz od innych szacunku, chociaż sam go nie okazujesz. Jeśli nie umiesz normalnie rozmawiać, to nie rób tego w ogóle.
No bo jestem hipokrytą, a ty okaż kulturę, bo zapewne jesteś baaardzo kulturalnym człowiekiem i nie wchodź w dyskusje dwóch userów.
Dyskusję? Ty to nazywasz dyskusją? Ile ty masz lat?
Jak na razie nie robisz nic innego tylko obrażasz resztę użytkowników co o tobie najlepiej nie świadczy. Naprawdę, nie rozumiem jak można się tak na innych rzucać bez powodu. Zanim zaczniesz się wypowiadać to proponuję byś nauczył się chociaż podstaw kultury, bo to co wyprawiasz jest naprawdę żałosne.
Twój komentarz: "idź się lecz babo..." na temat Lellandry, która tylko powiedziała swoje zdanie, jest naprawdę poniżej wszelkiej krytyki i jest najzwyczajniej w świecie chamski.
Gdybyś był choć trochę kulturalny to potrafiłbyś choć przeprosić, ale nie - lepiej innych zwyzywać, bo mają inny gust filmowy!
Ech, jesteś tak leniwy, że nawet nie raczyłeś sprawdzić, że jestem dziewczyną. Gratuluję.
"Nie wyjeżdżaj z wiekiem, bo tak robią frajerzy... "
Nie, po prostu naprawdę zastanawia mnie ile lat może mieć tak niedojrzała osoba. Chociaż z drugiej strony to nie musi być kwestia wieku, bo głupota nie dotyczy tylko młodszych.
Nie, nie szukam towarzystwa, szczególnie takiego jak ty. Po prostu gdy widzę chamskie odzywki to reaguję. Tym bardziej nie mam zamiaru czegokolwiek cię uczyć, bo:
1) Nie chcę mieć z tobą nic wspólnego
2) Najwyraźniej jesteś niereformowalny, bo zamiast przeprosić za niekulturalne wyrażenia dalej obrażasz innych. Musisz mieć naprawdę wspaniałe życie, a ludzie cię uwielbiają...
"ps: będziemy gadać o kulturze, gdy przestaniesz się wpieprzać między wódkę i zakąskę."
Buahaha, posłuchaj sam siebie. Kolejny przykład chamstwa i prostactwa. Nawet mi ciebie nie żal.
A kto tu z tobą dyskutuje? Przykro mi, ale nie mam przyjemności wysłuchiwać twoich żalów i frustracji ani tym bardziej chamskiego zachowania. Zatruwaj swoim jadem kogoś innego.
Serio? A kogo obchodzą średnie ocen na filmwebie? Nikt rozsądny nie zwraca na nie uwagi...