PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Tvn7 puszcza ostatni odc.i kolejnego sezonu nie będzie

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

przerzuć się na Comedy Central od pon. do pt. o 18:30

ocenił(a) serial na 9
Martusia_18

Chciał bym ale niestety tego programu akurat w kablówie nie mam;/

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

wiec zostaje ściąganie lub oglądanie online

ocenił(a) serial na 9
Martusia_18

Polecam kanał serialowy iitv. Są wszystkie odcinki.

ocenił(a) serial na 9
stadnicki82

a ja kinomaniaka polecam bo nie ma limitów

ocenił(a) serial na 9
Martusia_18

ja właśnie nie lubię własnie oglądać w necie bo to już tego efektu nie ma co w tv.;)ale dziękóweczka za radę koleżanko;)poczekam jeszcze może Tvn7 wezmnie się w garść i wykupią następny sezon a na razie będzie co oglądać bo w końcu wykupili 2 i pół 8sezon;)

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

to zależy jakiego efektu ;P można ściągnąć w HD i podłączyć się do TV żeby był lepszy/wiekszy obraz ;)

ocenił(a) serial na 9
Martusia_18

ale w HD to chyba na dvd nie ma jedynie na blu ray niestety

ocenił(a) serial na 6
jazdowicz2666

Nie wiadomo jak to będzie z TVN7...Na razie przestają puszczać w tygodniu ale będzie lecieć w weekend.Zamiast TBBT będą puszczać Przyjaciół a to ma 10 sezonów .

ocenił(a) serial na 9
Reeven

tak w weekendy puszczają ale powtórki a przyjaciele dość fajni ale nie tak zabawni jak TWP!;)

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

Jak dla mnie to ten serial na tvn7 nie jest nawet w połowie tak śmieszny jak w oryginale. Lektor zabija wszystko, nie słychać tego w jaki sposób oni mówią, szczególnie Sheldon.
Z drugiej strony polskie napisy maja często beznadziejne błędy w tłumaczeniu (np. "string theory" tłumaczone jako "teoria sznurkowa" zamiast "teoria strun" :/).

Ogólnie polecam oglądanie z ang. napisami + urbandictionary.com . Z sitcomów można się wiele nauczyć jeśli chodzi o jezyk potoczny. :)