PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Poniżej link do kilku zdjęć z planu do 8 sezonu. Osobiście na widok Penny zbierałem szczękę z podłogi :P

http://www.comedycentral.pl/newsy/57760-teoria-wielkiego-podrywu-zdjecia-z-8-sez onu

ocenił(a) serial na 8
Irzyk9

Włosy Penny O.O

ocenił(a) serial na 10
CzerwonyPazdziernik

masakra, kobieta przed 30stką a tak zbrzydła, w pierwszym sezonie nawet w trzecim taka super laska, obcisłe koszulki ale bez cycków na wierzchu a teraz? bezgustowne luzne koszule w grochy a na dodatek jeszce krótkie włosy?

takie porównanie co się dzieje z kobietą w 3 lata, i to bez żadnej ciąży (oficjalnej)

http://e.asset.soup.io/asset/2493/7998_82a8_390.jpeg

ocenił(a) serial na 8
konstanty_2

Nie wygląda tak katastrofalnie ale te bez gustowne koszule tez mi się nie podobały. :)

ocenił(a) serial na 7
konstanty_2

Tez sie zastanawialam co sie z nia stalo i dlaczego?! Mimo kilku mankamentow jej figury byla piekna kobieta a im dluzej w serialu tym gorzej. Chociaz jeszcze chodzi o krotkie wlosy to tez jej pasuja :)

ocenił(a) serial na 10
rachel20

W linku jest napisane, że będzie starała się o pracę w firmie Bernadette, więc może skrócenie włosów to pomysł scenarzystów :) No i owszem - też mi się wydaje, że jej pasują :P

ocenił(a) serial na 7
Irzyk9

Zastanawia mnie tylko na jakim stanowisku skoro z zawodu niby aktorka "doswiadczona" kelnerka i to przeciez powazna firma i jakos nie widze u Penny kwalifikacji

ocenił(a) serial na 10
rachel20

Hmm, jest ładna i nie ma problemów w kontaktach międzyludzkich, więc może coś na zasadzie przedstawiciela handlowego? :P

ocenił(a) serial na 8
Irzyk9

Nie, to był pomysł samej Kaley, scenarzystom się spodobało. Skrócenie włosów, okej, ale skróciła za bardzo, "po drodze" miała bardzo twarzowego boba, szkoda że drugi raz potem ścięła.

konstanty_2

No jak dla mnie porażka te włosy...wcześniej wyglądała na mniej niż ma lat, a teraz wygląda na wiele więcej...dużo powagi jej dodały krótkie włosy.....dobrze mi mama mówiła że długie włosy to ozdoba kobiety :)

ocenił(a) serial na 10
konstanty_2

Oj tam, dobrze wygląda. Ładnemu we wszystkim ładnie. Włosy odrosną, poza tym bohaterowie też się starzeją, Penny nie będzie zawsze biegać w krótkich spódniczkach :p

ocenił(a) serial na 9
CzerwonyPazdziernik

Mi się podoba, wygląda MILFastycznie.

ocenił(a) serial na 9
celebes

Wygląda bardzo dobrze... o dziwo....schudła chyba nawet