mnie również denerwuje Priya, mam nadzieje że zniknie jak najszybciej z serialu :)
niestety nie, z tego co wiem, to ona wyjedzie do rodziców do indii, ale postanowią utrzymać związek na odległość.
Ja tam nic do niej nie mam choć nie powiem żebym ją lubił jest mi raczej obojętna.
W ogóle mnie ona drażni, że spotyka się z leonardem, nie wiem co w niej jest seksownego: lekko garbaty nos, opalona, chuda i ten akcent :/
U raja to fajne, ale u niej średnio.
Ja ją z kolei lubię:) , podoba mi się też zamieszanie i komentarze które rzuca Penny , Amy i dziewczyna Howarda w stosunku do Pryi, bomba:D
a ja lubie patrzeć jak Penny ma jej dość :P przynajmniej czuje się teraz tak jak Leonard kiedy miała go w d..., i uważam ze jest o wiele ładniejsza i nadaje fajny klimat serialowi. Co do Amy to jej teksty wymiatają :)
ja jestem w trakcie oglądania 4 sezonu i Priya była jak na razie tylko w jednym odcinku i nie była najgorsza. Ale sezon sam w sobie trochę mniej mi się podoba bo mi strasznie na nerwy idzie Amy Farrah Fowler. Sheldona uwielbiam ale mimo tego, że ona jest jego takim żeńskim odpowiednikiem to nie wzbudza ani trochę sympatii. A wy co o niej myślicie?
Szczerze? na pewno strzeli czasem śmieszne teksty więc jest ok, ale priya jest... nie wiem co w niej seksownego, lekki garbek na nosie, opalona i ten akcent... u raj'a jest to śmieszne, a u priyi dziwne, do tego psuje ona cały obraz leonarda, który miał być nerdem, geekiem, a wychodzi na to, że miał sporo dziewczyn :/
Ona nie jest opalona tylko jest hinduską, hindusi mają ciemniejszą karnację, akcent? Indie zamieszkuje 1,1 mld ludzi, angielski jest tam językiem urzędowym i znają go wszyscy, gdyby zliczyć wszystkich ludzi posługujących się tym językiem to będzie to jedynie ok. 0,5 mld (to i tak licząc z dużą rezerwą) więc można powiedzieć że Amerykanie, Brytyjczycy, Kanadyjczycy, Australijczycy i ci którzy się go nauczyli (np. w szkołach) razem wzięci są w mniejszości ;]
Może masz rację że Leonard miał być nerdem ale serial idzie do przodu, nudno byłoby gdyby ciągle robili to samo. Howard który odstraszał na kilometr wszystkie kobiety w nowym sezonie najprawdopodobniej ożeni się, leonard też szuka 2 połówki ale wszystko zmierza do tego że pogodzi się z penny bo raczej innego wyjścia niema