PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Koniec 5 sezonu

ocenił(a) serial na 8

Pod koniec 2 Penny była z Leonardem , pod koniec 3 Leonard i Penny się rozstali , pod
koniec 4 Penny i Raj byli w łóżko.
Co stawiacie na koniec 5-tego ? ja odstawiam :Ślub Bernadett i Howarda , a może Leonard
zakochuje się w Sheldonie albo Penny wróci do Leonarda ? ( zresztą i tak wróci , producenci
wałkują ten temat bez końca) a może Sheldon idzie do łóżka z matką Leonarda. Co sądzicie

ocenił(a) serial na 10
AngusYoung

Ja obstawiam Penny i Leonarda. Albo wprowadzenie jakiejś nowej postaci (dla Penny lub Leonarda)
Sheldon z matką Leonarda?- To by było coś przez co strasznie zawiodłabym się na scenarzystach - byłoby nienaturalne i jak dla mnie zniszczyłoby postac Sheldona.. Co innego Sheldon z Amy..Chociaż obecna relacja Sheldona z Amy najbardziej mi odpowiada.

agnieszka_zio

Mnie się wydaje że Amy okaże się lesbijką, a Penny pewnie wróci do Leonarda.

ocenił(a) serial na 10
zooshe

Raj z Howardem :P

zooshe

Również wydaje mi się, że Amy może okazać się lesbijką, chociaż osobiście strasznie bym się na tym zawiodła. Uwielbiam Shamy.

AngusYoung

wyraźnie Penny i Raj nie odbyli coitus mimo iż rano obudzili sie razem w łóżku Leonarda

użytkownik usunięty
AngusYoung

Ja chciałbym aby w jakiś kompletnie absurdalny sposób Penny zaszła w ciążę z Sheldonem, chciałbym zobaczyć jej minę jak sobie to uświadamia i reakcję pozostałych.

dlaczego absurdalny, Sheldon oddawał spermę do banku dla dawców z wysokim IQ ...

AngusYoung

Fajnie by było gdyby znaleźli kogoś dla Raja ;D

ocenił(a) serial na 6
malina672

Raj z księdzem na zachrystii xD

Ultar1

S5O12 juz do sciagniecia!
thepiratebaykropkaorg/torrent/6951446/The_Big_Bang_Theory_S05E12_HDTV_XviD-ASAP_ [eztv]

edward49

niestety słabiutki :-(

edward49

5X13 Leonard i Penny znów razem!?