O co chodzi? Teraz odcinki będą wypuszczane co miesiąc? Odcinek 12 miał być 15 grudnia o ile dobrze pamiętam, czyżby jakiś fake na filmwebie?
Nie, po prostu ktoś na filmwebie założył, że odcinek wyjdzie po tygodniu, jak zawsze a jest inaczej. How i met your mother tez ma przerwę do stycznia, to bardziej wiąże się z rozkładem odcinków przez rok. Jakby puszczali co tydzień bez przerw to już w lutym byłby koniec sezonu a przecież nie o to chodzi.
Wszystkie seriale USA mają przerwę w zimie. Jedne na miesiąc inne na trzy miesiące, a to dlatego, że nie wyrabiają się z kręceniem odcinków na bieżąco. Aktorzy mają prawo do własnego życia w między czasie, a nie chcemy przecież seriali szybko kręconych i tak kiepskich jak w polsce ;p
Marto, ale zauwaz, ze niektorzy ogladaja TYLKO 1-2 seriale na biezaco w ciagu roku i dlatego tesknia i pytaja sie kiedy nowy odcinek. Ja np. na bieżąco śledze poczynania w 6-7 roznych serialach, dlatego małe odpoczynki sa dla mnie błogosławieństwem, by pozostale zaleglosci nadrobic :)
Ja też śledzę kilka i oglądam filmy, a mimo to ciężko u mnie z cierpliwością bo nic mnie tak nie bawi jak TBBT ;)
New Girl - nowy serial, tez daje rade... :-) Z Zoey Deschanel (nie wiem czy dobrze zapisalem ;p). Polecam