PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

O co chodzi? Teraz odcinki będą wypuszczane co miesiąc? Odcinek 12 miał być 15 grudnia o ile dobrze pamiętam, czyżby jakiś fake na filmwebie?

Pijany_Mistrz

Raczej nie, odcinek będzie dopiero w styczniu, czemu przerwa, nie wiem, może dlatego, że 100odc?

ocenił(a) serial na 10
Pijany_Mistrz

Nie, po prostu ktoś na filmwebie założył, że odcinek wyjdzie po tygodniu, jak zawsze a jest inaczej. How i met your mother tez ma przerwę do stycznia, to bardziej wiąże się z rozkładem odcinków przez rok. Jakby puszczali co tydzień bez przerw to już w lutym byłby koniec sezonu a przecież nie o to chodzi.

ocenił(a) serial na 9
Pijany_Mistrz

Wszystkie seriale USA mają przerwę w zimie. Jedne na miesiąc inne na trzy miesiące, a to dlatego, że nie wyrabiają się z kręceniem odcinków na bieżąco. Aktorzy mają prawo do własnego życia w między czasie, a nie chcemy przecież seriali szybko kręconych i tak kiepskich jak w polsce ;p

ocenił(a) serial na 8
Martusia_18

Marto, ale zauwaz, ze niektorzy ogladaja TYLKO 1-2 seriale na biezaco w ciagu roku i dlatego tesknia i pytaja sie kiedy nowy odcinek. Ja np. na bieżąco śledze poczynania w 6-7 roznych serialach, dlatego małe odpoczynki sa dla mnie błogosławieństwem, by pozostale zaleglosci nadrobic :)

ocenił(a) serial na 9
MegaTM

Ja też śledzę kilka i oglądam filmy, a mimo to ciężko u mnie z cierpliwością bo nic mnie tak nie bawi jak TBBT ;)

ocenił(a) serial na 8
Martusia_18

New Girl - nowy serial, tez daje rade... :-) Z Zoey Deschanel (nie wiem czy dobrze zapisalem ;p). Polecam

ocenił(a) serial na 9
Pijany_Mistrz

Trochę się pogubiłem z tymi odcinkami...Podczas ostatniego - czwartkowego - Mentalisty była zapowiedź kolejnego odcinka tego samego dnia, a tymczasem tu napisane jest, że kolejny dopiero 12 stycznia...What the f...?