PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171674
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Najlepsze odcinki

ocenił(a) serial na 10

Wpisujcie swoje ulubione odc. ;)
Mi najbardziej podobał się odcinek s05e09 gdzie sheldon zapoznaje się z sikorką ;)
Nie mogę też zapomnieć jak sheldon wyleciał z pracy i kupił sobie krosno xD Nie pamiętam
który to już odc niestety:/

ocenił(a) serial na 10
lipka87

Mi się podobał odcinek w którym grali w SW:TOR, ten z Hawkingiem oraz Siri (5 sezon), w czwartym zaś nalepszy był odcinek w którym Howie przyznał się że uprawiał sex z trollicą w WoW :)

ocenił(a) serial na 8
lipka87

Halloween i Sheldon wyskakujący z kanapy z tekstem "Bazinga! Now we're even", każdy odcinek z matką Leonarda, motyw "fun with flags" i precel, sporo tego ;) Za mój ulubiony powtarzający się motyw uznaję "You're crazy" "No, I'm not, my mother had me tested", śmieję się za każdym razem jak to słyszę. No i jeszcze matka Howarda i ostatnio Bernadette.

ocenił(a) serial na 10
lipka87

Najlepszy i najbardziej rozbrajający odcinek to ten gdzie leonard howard i raj pojechali oglądać deszcz meteorytów i dostali ciasteczka z haszem.. Naćpani są poprostu niesamowici. No i końcówka kiedy sheldon śpiewa "warm kitty, soft kitty" też rozbraja.

Jachups

Najlepszy odcinek ever !!!

ocenił(a) serial na 5
Jachups

A to w tym odcinku Leonard miauczy, że szkoda, że nie ma Penny, a Raj odpowiada: Jasne, wy byście figlowali w namiocie, a ja bym patrzył, jak Howard gwałci kaktusa? :D

ocenił(a) serial na 10
lipka87

-Nauka jazdy Sheldona (ten moment ze skuterem :D)
-Halloween
- odcinek z sztuczka karcianą kiedy to Sheldon nie mógł rozgrysc zagadki :D tekst : Penny; niewiedza bywa fajna- Sheldon ; to motto twojej szkoły. :D
-odcinek kiedy Raj , Howard i Leonard pojechali oglądac deszcz meteorytów, gdzie byli na haju bo ciasteczkach :D

ocenił(a) serial na 10
lipka87

Jeszcze świetny odcinek jak pojechali na 2 samochody na konferencje, i moment gdy odpowiadają przed publicznością na samym końcu ;)