PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

6 odcinek czwartego sezonu - miał świetne momenty ale tak ogólnie był trochę nudny. Nie wiem, jakoś mnie nie zachwycił.

ocenił(a) serial na 9
Neverwhere

Odstawał trochę od pierwszych odcinków w tej serii, jak i 2 poprzednie, ale to chyba spowodowane brakiem Penny i pewnie musieli wymyślić parę odcinków na szybko bez jej udziału...nie było źle, siostra Raja super, i scena w stołówce też genialna....oby jeszcze wystąpiła siostra Sheldona i matka Leonarda:-)

peesem

No właśnie mi czegoś brakuje w tych odcinkach. Mam wrażenie że to przez nieobecność Penny. Może i bywa irytująca, ale bez niej to nie ten sam serial. :(

ocenił(a) serial na 8
Neverwhere

Dla mnie ten odcinek był rewelacyjny - najlepszy w sezonie. SPOILER!!! Siostra Raja naprawdę piękna - no i śmieszne motywy z nią jak Leo chciał ja wprowadzić, a potem wyprowadzić:D no i potem te wyrzucanie sobie wzajemnych zdrad. Piękne:D

Coyotman

Moim zdaniem także to najlepszy odcinek sezonu jak do tej pory, choć zdecydowanie brakowało mi Penny. Za to w końcu nie było Amy Farrah Fowler!

ocenił(a) serial na 9
Coyotman

No błagam to jak wskakiwała za kanapę było może śmieszne ale jednak w TBBT spodziewałam się czegoś wyższych lotów :/

ocenił(a) serial na 9
Neverwhere

Łooo, w następnym odcinku wystąpi Eliza Dushku...nie mogę się doczekać:-)
http://www.youtube.com/watch?v=12JB-kw-8NQ

ocenił(a) serial na 9
peesem

kurna,właśnie miałem pytać czy to ona jest agentką :D jak dla mnie najlepszym odcinkiem sezonu jest odcinek z "otherwise located " sheldonem-robotem...przy bazindze w samochodzie puściłem piarda ze śmiechu :D ...przy mojej lasce leżącej głową na moich kolanach :(