Oglądałem kilka odcinków, żaden z nich mi się nie podobał jak na Comedy central robią maraton to
po prostu szlak mnie trafia, ten serial jest dla mnie taki beznadziejny, wogóle mnie jakoś on nie
śmieszy. Czasami jak go oglądam z nudów to cały czas sobie myśle "Boże jaka beznadzieja"
Więc dla twojego zdrowia polecam ci nie oglądać seriali których nie lubisz, oszczędzisz sobie nerwów.
to nie jest serial dla każdego, mi z początku nie przypasował, ale po kilku odcinkach wciągnęłam się na maksa, więc to pewnie nie twój typ i tyle.
Jeśli trafia Cię "szlak", to nie dziwię się, że serial Ci się nie podoba :) "Czasami" elementarna wiedza się przydaje.
Podpowiedź: http://pl.wiktionary.org/wiki/szlak
A mnie nie śmieszą "Kiepscy", nie moje klimaty, wiec nie oglądam nawet z nudów. Znajdź sobie hobby i zagospodaruj nadmiar wolnego czasu.
Mnie też nie śmieszą kiepscy, ale 13 Posterunek lubię oglądać, Hoży doktorzy są zajebiści Diabli nadali też mi się podobali ale jeśli chodzi o ten serial to jakoś nie mogę sie przekonać, różowe lata 70-te też są fajne no i nie wspomne i "Przyjaciołach" ten to w ogóle klasyka. No lae tak jak ktoś zaznaczył nie moje klimaty
Pozdro dla tych którym się podoba