PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Oglądałem kilka odcinków, żaden z nich mi się nie podobał jak na Comedy central robią maraton to
po prostu szlak mnie trafia, ten serial jest dla mnie taki beznadziejny, wogóle mnie jakoś on nie
śmieszy. Czasami jak go oglądam z nudów to cały czas sobie myśle "Boże jaka beznadzieja"

michcio_ziom

Więc dla twojego zdrowia polecam ci nie oglądać seriali których nie lubisz, oszczędzisz sobie nerwów.

ocenił(a) serial na 10
michcio_ziom

to nie jest serial dla każdego, mi z początku nie przypasował, ale po kilku odcinkach wciągnęłam się na maksa, więc to pewnie nie twój typ i tyle.

ocenił(a) serial na 10
michcio_ziom

Jeśli trafia Cię "szlak", to nie dziwię się, że serial Ci się nie podoba :) "Czasami" elementarna wiedza się przydaje.

Podpowiedź: http://pl.wiktionary.org/wiki/szlak

ocenił(a) serial na 10
michcio_ziom

A mnie nie śmieszą "Kiepscy", nie moje klimaty, wiec nie oglądam nawet z nudów. Znajdź sobie hobby i zagospodaruj nadmiar wolnego czasu.

katiamaeve

Mnie też nie śmieszą kiepscy, ale 13 Posterunek lubię oglądać, Hoży doktorzy są zajebiści Diabli nadali też mi się podobali ale jeśli chodzi o ten serial to jakoś nie mogę sie przekonać, różowe lata 70-te też są fajne no i nie wspomne i "Przyjaciołach" ten to w ogóle klasyka. No lae tak jak ktoś zaznaczył nie moje klimaty

Pozdro dla tych którym się podoba

michcio_ziom

1. Kilka odcinków to za mało do stwierdzenia, czy serial jest dobry.
2. Lektor wypacza większość dialogów.
3. Szlag, nie szlak.