PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Kto, podobnie jak i ja, uwaza, ze czwarty sezon jest jak na razie najslabszy sposrod wszystkich? Pierwszy odcinek tegoż sezonu genialny, nawiazujacy do najlepszych przede wszystkim z 1. i 2. sezonu. Ale pozostalych 8, wliczajac w to ten najnowszy, to w porownaniu do jeszcze nie tak dawnych przeciez odcinkow, sredniaki. Gdzies uciekl klimat, teksty. Sheldon zmienil sie w porownaniu do 1. i wg mnie najlepszego 2. sezonu. Kto ma podobna opinie?

ocenił(a) serial na 9
robertspol

Sezon może trochę gorszy od 2 i 3, ale wciąż bardzo dobry, w każdym sezonie zdarzało się kilka słabych (bo bardzo słabych epizodów nie było), ale zawsze serial wracał na odpowiedni wysoki poziom.

ocenił(a) serial na 7
robertspol

Zgadzam się. 4ty sezon jest najgorszy. Może dlatego, że Kaley nie grała w kilku odcinkach, a postać Penny to przecież jeden z lepszych elementów serialu.

ocenił(a) serial na 8
robertspol

też tak uważam, 1,2 sezon był luzacką, komedią o kujonach, którzy nie radza sobie z kobietami, potem zaczeły pojawiać się perypetie w związkach i serial zaczął trącić troche Przyjaciółmi

ocenił(a) serial na 9
kozodoj

Przyjaciele to moj ulubiony serial komediowy a te perypetie w zwiazkach akurat podobaly mi sie. Po prostu uwazam ze czwarta seria w ogole nie jest smieszna w porownaniu do pierwszych sezonow. Sheldon troche inaczej sie zachowuje i ogolnie to juz nie to. Ale moze cos sie zmieni, przeciez pierwszy odcinek tego czwartego sezonu byl jednym z najlepszych w calym serialu :)

robertspol

Za rewelacyjna ta seria to nie jest ale według mnie odcinek 8 "The 21-Second Excitation" był naprawdę niezły szczególnie ostatnie 5 minut. Więc są nadzieje.

ocenił(a) serial na 10
robertspol

według mnie sezon 4 jest dalej świetny tak jak poprzednie 3 serie

ocenił(a) serial na 7
robertspol

E tam, pitolenie, drugi odcinek czwartego sezonu to jeden z moich ulubionych, głównie za Shelbota :D

ocenił(a) serial na 10
racher

w kazdym sezonie byl slabszy odcinek pierwsze odcinki byly super potem troszke slabsze ale ostatni z impreza sylwestrowa w sklepie z komiksami miażdży w szczegolnosci Wolowitza "i'm Batman i Aaaaouuuu" ^^