PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Co Wy na to? Trochę brak Sheldona takiego, jakim był w pierwszych trzech seriach, ale z drugiej strony fajnie, że jego postać ewoluowała. Kilka rzeczy mi sie nie podobało, ale cóż, niewiele jest rzeczy, które są idealne.

Gabrielle_de_Lioncourt

Fajny odcinek. Trochę uczłowieczyli Sheldona, a co za tym idzie wprowadzili coś nowego do serialu. Nie zmiena to faktu, że Sheldon i tak pozostanie Sheldonem, postacią, która rozwala tekstem i zachowaniem. Powiem tak: zapowiada się interesująco. :) Amy, will you be my girlfriend? ;-)

ocenił(a) serial na 10
thrblue

Swoja drogą niezła kokietka z Amy. Ciekawe, czy specjalnie to zrobiła :D

ocenił(a) serial na 8
Gabrielle_de_Lioncourt

w kinie sheldon mowi do amy "you're being impossible", wielki błąd scenarzysty:D gdzie w odcinku kiedy penny jest z leonardem i tanczy w kuchni z głośną muzyka mowi do shledona "i give up he is impossible" na co sheldon "i cant be impossible i exist, what you really wanted to say is "I give up he is improbable"". strasznie postac sheldona sie zmienia to fakt oby tylko nie zepsulo to serialu

ocenił(a) serial na 10
Gabrielle_de_Lioncourt

Przynajmniej coś się dzieje i serial nie stoi w miejscu:) Niby Sheldon uczłowieczony, ale nawet w związku Amy musiała z nim zawrzeć umowę, czyli chyba mało co się zmieniło:P
Zobaczymy, co wyniknie z ich związku:) I czy Sheldon się na prawdę zakocha, hihihi :)

ocenił(a) serial na 9
Netaa90

Jak dla mnie jeden z lepszych odcinków tego sezonu, wyrzucanie z Facebooka i 'who do we love, Penny' było świetnie:-)

ocenił(a) serial na 8
Gabrielle_de_Lioncourt

Gwóźdź do trumny... Sheldon ma dziewczynę... Teraz zamiast zmniejszyć ilość Amy w serialu, zapewne ją zwiększą. Poleciała Priya a Leonard zapewne ponownie skończy z Penny... Słabo.

ocenił(a) serial na 9
Gabrielle_de_Lioncourt

Dobry odcinek, ale na pewno nie najlepszy dotychczas. Podobała mi się scena w sklepie z komiksami, bo to lubię chyba najbardziej w serialu:)
Pewnie będzie więcej Amy w serialu ( nad czym ubolewam) co do ukazywania uczuć przed Sheldona, to na ptaku z poprzedniego odcinka bym poprzestała, mam tylko nadzieję, że twórcy nie zapędzą się ze związkiem She-Amy.

ocenił(a) serial na 10
Gabrielle_de_Lioncourt

A ja strasznie lubię ich sytuacje w sklepie z komiksami.:) Sytuacja z kartami do gry, rozmowy w sklepie i umowa Shledona przypominają mi na jakie postacie zostali wykreowani w pierwszych sezonach i w ogóle klimat tamtych sezonów do mnie wraca.
Pukanie w tym odcinku było świetne, zarówno to o którym mówi użytkownik peesem, jak i to 'Amy Amy Amy' a także 'Penny Amy Bernadette' czy jakos tak.:)
Odcinek ogólnie jako całośc nie był dla mnie rewelacyjny, ale te szczegóły sprawiły że był na prawdę świetny. Mam nadzieję, że związek Sheldona i Amy nie zepsuje klimatu, bo w tym odcinku Amy była na prawdę fajną, niewkurzającą mnie postacią. Tak samo trójka: Penny, Bernadette i Amy razem mnie nie denerwowały, a ich zażyłośc już powoli zaczynała mnie irytowac - Penny i alkohol w dużej mierze uratowały sprawę.:)
Generalnie oby tak dalej.:)