PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Jak Wam się podobał? Jak dla mnie trochę naciągany, ale Sheldon niesamowicie zaskoczył :D Ma gadane, nie tylko w kwestiach nauki :D

użytkownik usunięty
Gabrielle_de_Lioncourt

taki sobie ten odcinek nuda .

ocenił(a) serial na 8
Gabrielle_de_Lioncourt

Spodziewałem sie czegoś lepszego. Niby spotkanie ze starym prześladowcą Leonarda miało być śmieszne, ale wyszło bardziej dołujące i mnie osobiście mało śmieszyło. Z Penny wcześniej robili alkoholiczkę, ciasteczkowego-potwora , to teraz niech kradnie ubrania dla ubogich a co...
Wogóle dla mnie jej postać traci najbardziej w piątym sez. Jedynie Jim Parsons pokazał klasę, ale ile odcinków sam uciągnie, nie mam pojęcia. Potrzebne są zmiay i to natychmiast. Pomyśleć, że jeszcze kilka epizodów temu broniłem BBT i myślałem, że będzie lepiej. Coż ogólnie jest nieźle, ale "nieźle" to nie jest poziom tego sitcomu. Myślę, że gdyby Raj zamieszkał z Sheldonem na stałe (koniec 4 sez), lub teraz Leo i Penny wrócili do siebie - byłoby znacznie ciekawiej. Gyby miał ocenic ten odc. w skali 0/10 dostałby 5.

ocenił(a) serial na 8
Gabrielle_de_Lioncourt

Co jest z tymi wypowiedziami, że nie da się edytować...
W każdym razie. Jeszcze taka mała uwaga do autorki. Mogłabyś przy zakładaniu tematu o nowym odcinku , zamieszczać w tytule jego numer. To wszystko:)
"Live long and prosper" :P

Gabrielle_de_Lioncourt

Też oceniłam na 5 i całkowicie się zgadam, że zmieniają Penny w coraz gorszą dziewczynę, w ogóle sceny z dziewczynami są idiotyczne, nie wierzę w takie drastyczne zmiany słodziutkiej Bernadette i zahamowanej Amy. A tu nagle kradną, plotkują i gadają o pierdołach. A tak czekałam na nowy odcinek po ostatnim świetnym i przynoszącym pewien przełom w życiu Sheldona.

ocenił(a) serial na 9
Gabrielle_de_Lioncourt

Mnie osobiscie odcinek sie podobal ;) nie zgadzam sie, ze z Penny robia coraz gorsza dziewczyne, bo to ona pierwsza sie opamietala, zeby nie krasc ubran, a ze w przeszlosci aniolek to nie byl, pokazywano juz w poprzednich sezonach. W piątym sezonie Sheldonowi wrocila forma i w ogole ten sezon jak na razie zdecydowanie lepszy, niz poprzedni, ktory w mojej opinii byl przecietny, zeby nie powiedziec momentami slaby.

ocenił(a) serial na 10
Gabrielle_de_Lioncourt

jezeli kolejny odcinek nie wzbudzi u mnie ogromnego wybuchu śmiechu to zakladam, ze juz im sie kończą pomysły, albo ich słabe wykonanie. Odcinek najslabszy z 5 sezonu i jeden z najslabszych z calej serii

ocenił(a) serial na 10
Gabrielle_de_Lioncourt

No troszkę słaby odcinek. Kurcze, coś im ostatnio nie wychodza dobre odcinki. Jedynie podobało mi się w tym odcinku ułożenie scen, raz ekipa LeNerd, raz Penny, i tak na zmiane, było troche urozmaicone, chociaż tyle, a nie jedna scena 15 min i potem reszki na ekipe leNerda ;/
Za mało pokazują ich nerdowatość wdg mnie. Pozyjemy, zobaczymy. Oby bylo lepiej.
Pozdro
Bartek