PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Odcinek dla mnie genialny, a Sheldon pędzący jako Flash, no po prostu mnie to rozjebało, jeszcze ta muzyczka do tego. Świetny dla mnie też Raj, zwłaszcza w stroju Aquamana. Mnóstwo śmiechu miałem oglądając ten odcinek. Dla mnie chyba najlepszy w tej serii i jeden z lepszych w ogóle.

mat2040

To byl chyba najlepszy odcinek TBBT!
Szczegolnie przez pierwsze 6 miut ciezko sie powstrzymac od smiechu :D Ciezko to opisywac slowami, na pewno bede czesto do niego wracal :)

ocenił(a) serial na 9
ScoobyDoooo

Zdecydowanie najlepszy odcinek w tym sezonie i jeden z najlepszych w całym serialu, Howard jako Batman i jego Bale`owe charczenie...mistrzostwo!!!I Raj aqua-man, genialny epizod!

ocenił(a) serial na 9
mat2040

Fakt, jeden z nielicznych seriali, który robi się coraz lepszy ;] Wiadomo kiedy kolejne odcinki będą?

ocenił(a) serial na 9
jedimag

6 stycznia dopiero...a potem długa przerwa 2 miesięczna.

ocenił(a) serial na 8
mat2040

Zgadzam się! Świetny odcinek.

Coyotman

I w końcu nie było Amy! Odcinki bez niej są dużo lepsze niż z jej udziałem ;).

mat2040

Odcinek chyba najśmieszniejszy biorąc pod uwagę wszystkie sezony:D

ocenił(a) serial na 9
mat2040

Racja, jeden z najlepszych odcinków całego serialu. Lepszy chyba był tylko odcinek gdy Penny chciała nauczyć się fizyki :)

ocenił(a) serial na 10
kuros_k

Genialny!!! Rzadko używam tego słowa ale odcinek na prawdę był świetny a ja byłem w nieciekawym humorze gdy go oglądałem i już pierwsza scena sprawiła że zapomniałem o wszystkich moich zmartwieniach.
I w pełni zgadzam się z Goku.

ocenił(a) serial na 6
mat2040

Najśmieszniejszy odcinek jaki był, a już zaczynałem tracić nadzieje i chciałem przestać oglądać. Popieram zdanie Goku, odcinki bez Amy są dużo lepsze...

ocenił(a) serial na 8
mat2040

Dokładnie, odcinek śmieszny od pierwszej do ostatniej sceny. ;)

ocenił(a) serial na 10
wojekko

Penny, Penny, Penny, Penny,|Penny, Penny,....Penny,
Co jest z tobą nie tak?
Jestem Flash.
Właśnie zapukałem 30,000 razy.

hehe lol ale smiechowy odcinek :-)