Odcinek dla mnie genialny, a Sheldon pędzący jako Flash, no po prostu mnie to rozjebało, jeszcze ta muzyczka do tego. Świetny dla mnie też Raj, zwłaszcza w stroju Aquamana. Mnóstwo śmiechu miałem oglądając ten odcinek. Dla mnie chyba najlepszy w tej serii i jeden z lepszych w ogóle.
To byl chyba najlepszy odcinek TBBT!
Szczegolnie przez pierwsze 6 miut ciezko sie powstrzymac od smiechu :D Ciezko to opisywac slowami, na pewno bede czesto do niego wracal :)
Zdecydowanie najlepszy odcinek w tym sezonie i jeden z najlepszych w całym serialu, Howard jako Batman i jego Bale`owe charczenie...mistrzostwo!!!I Raj aqua-man, genialny epizod!
Fakt, jeden z nielicznych seriali, który robi się coraz lepszy ;] Wiadomo kiedy kolejne odcinki będą?
Racja, jeden z najlepszych odcinków całego serialu. Lepszy chyba był tylko odcinek gdy Penny chciała nauczyć się fizyki :)
Genialny!!! Rzadko używam tego słowa ale odcinek na prawdę był świetny a ja byłem w nieciekawym humorze gdy go oglądałem i już pierwsza scena sprawiła że zapomniałem o wszystkich moich zmartwieniach.
I w pełni zgadzam się z Goku.
Najśmieszniejszy odcinek jaki był, a już zaczynałem tracić nadzieje i chciałem przestać oglądać. Popieram zdanie Goku, odcinki bez Amy są dużo lepsze...