PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Jakie odczucia po tym odcinku?

Ja właśnie skończyłem oglądać i muszę powiedzieć, że odc bardzo dobry. Nieźle zakręcony z tymi wszystkimi plotkami, zwłaszcza o Sheldonie i Amy ("Yeah, you do. You dog, you."). Ciekawe kiedy wesele Howarda i Bernadette będzie? Niezła impreza się szykuje...

:)

ocenił(a) serial na 10
mat2040

wesele bedzie albo na koncu 4 sezonu albo we wrzesniu 1-2 odcinek 5 serii tak mysle. Ale odcinek był super :)

lukaszbrzeski

Mi jednak wydaje się że wesele będzie na samym końcu następnego sezonu. Podejrzewam że twórcy wykorzystają wiele ciekawych pomysłów z przygotowaniem (np. choćby wieczór kawalerski i panieński) żeby budować fabułę dalej. Myślę również że sam odcinek z weselem będzie (jak to często bywa w sitcomach) zwrotem akcji dla relacji innych bohaterów (Leonard-Priya, Leonard-Penny, Sheldon-Ammy).

ocenił(a) serial na 7
mat2040

bardzo fajnie, ciekawie i smiesznie.

ocenił(a) serial na 10
mat2040

ah, reakcja Leonarda była najlepsza, zgadzam się :D
a oświadczyny były słodkie :)

ale muszę przyznać, że mam już trochę dosyć wątku Leonard-Priya, jakoś nie mogę się do kobiety przekonać :)

ocenił(a) serial na 10
maga_86

Właśnie Priyi nie trawię, a Amy coraz bardziej mi się podoba :]

lukaszsum

Mi Amy spodobała się od samego początku - stworzyli tą postać poprostu idealnie (wkapana matka Leonarda)

ocenił(a) serial na 9
mat2040

Odcinek bombowy, dawno się tak nie uśmiałem. 4 sezon ogólnie troszkę słabiej, ale ostatnie dwa odcinki super :)

mark1618

Jeden z lepszych odcinków :)

ocenił(a) serial na 8
mat2040

Na pewno najlepszy odcinek sezonu i czołówka jeśli chodzi o wszystkie.
Dawno się tak nie uśmiałem.

Coyotman

Bardzo dobry odcinek ;]

ocenił(a) serial na 9
Coyotman

Odcinek świetny. Szczególnie, gdy paczka dowiedziała się o Sheldonie i Amy. (Czy oni w ogóle wiedzieli, że to robią?) xD

mat2040

Czy ktoś ma pojęcie co to za dzwonek, który Howard miał na telefonie (scena na stołówce, gdy oznajmił reszcie, że zamierza się oświadczyć) ??

ocenił(a) serial na 8
forfitterx

Dzwonek to "Ksylofon", jeden z systemowych w iPhonie.

urban007lol

dzięki :))