PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

znowu dopadła mnie nuda przy oglądaniu. Trzeci odcinek ssie niemiłosiernie, obawiam
się, że znowu będzie cienko.

ocenił(a) serial na 10
maybac

Nie wiem jak ty ale moim zdaniem wszystko psuje ta "dziewczyna" Sheldona. Zauważ że s4e2 był rewelacyjny, bo między innymi nie było w nim Amy.

ocenił(a) serial na 9
wierzcho

No Shamy mi też się nie podoba, ale pewnie to będzie teraz przewodni wątek sezonu, a szkoda bo inne postacie pójdą na drugi plan, dla mnie odcinek dobry, fragment jak Howard pokazywał taniec Raja oglądam bez końca:-)))

maybac

A mi się 3 odcinek właśnie wyjątkowo podobał, znacznie bardziej niż pierwsze dwa. Może dlatego, że ubóstwiam koty ;)
Uśmiałam się na scenie, gdy Howard pokazywał taniec Bollywoodzki ;) albo jego tekst odnośnie Raja do Penny (coś w stylu): "on jest taki cały czas, tylko po prostu tego nie słyszysz".
A Amy faktycznie wyjątkowo działa na nerwy.

ocenił(a) serial na 10
poisongrrll

Oby Shamy nie było tematem przewodnim. Niech scenarzyści jak najszybciej porzucą ten wątek. Bo przestane oglądać ten serial na rzecz jakiegoś innego sitcomu.

maybac

Wlasnie z racji wolnego momentu, mialem stworzyc podobny temat. Mi juz od 1 odcinka wialo nuda i tanim zartem, ale to co zobaczylem w epizodzie 3 zbilo mnie z nog. Mimo tego, ze zawsze podchodze optymistycznie i z nastawieniem na kilkanascie minut dobrej zabawy to pierwszy raz ogladalem do konca na sile odcinek, mimo ze trwa tylko 20 min. O dziwo to glupiutka Penny i prześwietny Howard trzymaja ten serial w ryzach. Sheldon wyslal pierwszy sygnal ze sam do konca sie ze soba nie zgadza, a to jak wiadomo jest sprzeczne :) Przez to Jego postac robi sie mniej wiarygodna, a przeciez nie o to tu chodzi...

maybac

mi się właśnie trzeci najbardziej podobał. sceny z kotem zazzle i blollywood breakdance. Pierwszy odcinke mi si ęnudził drugi był już lepszy a trzeci jeszcze lepszy mama nadzieję że będzię poziom szedł ciągle w górę :)

ocenił(a) serial na 9
maybac

Odcinek 3 był całkiem niezły. No i była jedna z moich ulubionych drugoplanowych postaci - matka Sheldona xD

ocenił(a) serial na 8
Neverwhere

I odcinek czwarty znowu świetny. xD

ocenił(a) serial na 9
wojekko

Odcinek 4 był świetny, jak dla mnie to czołową postacią sezonu jest Howard, niesamowicie zabawne gagi, szczególnie z dyktafonem:-)...wojna Sheldona i Raja też super:-)))

ocenił(a) serial na 8
wojekko

Oj odcinek czwarty faktycznie niezły. Szczególnie jak ktoś siedzi w tematyce BSG i Star Treka:) A że BSG to mój ulubiony serial SF, więc odcinek miał dodatkowe punkty. Świetne nawiązania do poprzedniej "wizyty" Katee Sackhoff w serialu a na dodatek teraz dłuższy wątek. Zaś w momencie, w którym pojawił się George Takei, myślałem że padnę;). Ale niestety dla wielu ludzi nie znających powyższych uniwersów odcinek wyda się prawdopodobnie sporo słabszy.

ocenił(a) serial na 9
SzalonyChemik

Najlepsze było biureczko :D

ocenił(a) serial na 10
Kubas89

Tak, odcinek trzymał poziom. Świetne występy gościnne Kate i Georga. A wojna Raja z Sheldonem zajeśmieszna, i mam nadzieję że jeszcze jej nie koniec.

ocenił(a) serial na 9
wierzcho

Piąty odcinek słaby, aż do momentu próby zmylenia Amy przez Sheldona:-))))
Shamy to najdziwniejsza para serialowo/filmowa jaką kiedykolwiek widziałem...xD

ocenił(a) serial na 10
peesem

Ja jestem ogólnie zawiedziony nowym sezonem. Co do piątego odcinka to również mnie nie zachwycił. Jestem przeciwnikiem postaci Amy, uważam że ona trochę popsuła serial ale w 5 odcinku jej postać została pozytywnie wykorzystana. Nie chodzi mi o samą postać Amy i jej grę tylko o zachowanie Sheldona które było zdeterminowane przez nią.
Najlepsze fragmenty odcinka to te kiedy Sheldon schodził po schodach, to było naprawdę świetne.