PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171865
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Chciałem zaproponować luźną konwersację o tym, czego można się spodziewać już w sumie nie tyle w odcinkach, co w kolejnym sezonie.

Oglądając ostatnie odcinki i wiedząc, że zostały dwa do końca sezonu zastanawiam się w sumie nad jedną rzeczą.

Jak skończy się akcja z nową dziewczyną Raja :D Najwyraźniej babeczka ma nierówno pod sufitem. W restauracji wspomniała o krojeniu ludzi, a tylko medycyna pozwala robić to legalnie. Później Dom 1000 trupów, który ją podniecał.

Mnie się osobiście wydaje, że może być ciekawy kipisz, chociaż chciałbym żeby Raj znalazł w końcu dziewczynę, na którą zasługuję - uroda Penny, mądrość Amy i...w sumie biust po Bernadette, bo to chyba jedyna warta uwagi rzecz w całej tej postaci :D

gothreck69

Jeszcze przed ostatnim odcinkiem siódmego sezonu myślałam, że Bernadette zajdzie w ciążę, a tu nie... Dziecko na pewno kiedyś musi się pojawić, więc pewnie jakieś wzmianki o ciąży będą w następnym sezonie.

Myślę, że obecna dziewczyna Raja już zostanie. Nie mam żadnej wizji jaką rolę odegra w grupie; a może będą ją trzymać jako postać mocno drugoplanową?

L i P zamieszkają razem u Penny, a Amy wprowadzi się do Sheldona. Penny będzie musiała się nauczyć żyć z Leonardem, a on przystosować się do jej bałaganu i trybu życia. Amy za to zajmie miejsce L w opiece nad Sheldonem.

Stuart zostanie przez jakiś czas u matki Howarda, może nawet na dłużej....

To mniej więcej widzę w następnym sezonie :)