PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171674
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Dzieki telewizji internetowej Gonet.tv mozemy obejrzec wszystko od pierwszego odcinka na kompie lub na smarfonie. Durne reklamy o objetosci rownej odcinkowi sa wmontowane, wiec mozna je spokojnie przeskakiwac. Your welcome ;)

CyboRKg

Dotarlem juz do IX sezonu.

ocenił(a) serial na 9
CyboRKg

Cool. Serial od dawna jest ma hbo go (terazmax) a przez lata był na netflixie. I to bez reklam i durnego lektora który często mienia wypowiedzi bohaterów

Daroo_3

Telewizor wywalilem kupe lat temu.

ocenił(a) serial na 9
CyboRKg

Współczuje, ale vody działają tez na telefonach, komputerach, tabletach :)

Daroo_3

Nigdy nie zalowalem zrezygnowania z telewizji. Wystarczy szybki net. Ogladam co chce i kiedy chce. Nabijac kasy lewackiemu Netflixowi, czy Disneyowi nie zamierzam.

ocenił(a) serial na 9
CyboRKg

Posiadanie odbiornika nie oznacza posiadania abonamentu telewizyjnego, lol. A współczuje oglądania filmów i seriali na małych ekranach ze słabym udźwiękowieniem.
Nie wiedziałem, ze portale streamengowe maja poglądy polityczne :P ale ciekawa logika.

Daroo_3

Monitor mam wiekszy od wyrzuconego telewizora. I swietne glosniki z duzym subwooferem.

ocenił(a) serial na 9
CyboRKg

Wątpię żeby był większy niż 85 cali :P
Z ciekawości: jakiej firmy?

Daroo_3

Nieistotne. Dla mnie telewizja to przezytek. Podobnie jak telefon stacjonarny i zegarek na reke. Szkoda zycia na ogladanie bzdur. Zawsze jak operator usiluje wcisnac mi telewizje oprocz internetu, pytam: ile mi zaplacicie?

ocenił(a) serial na 9
CyboRKg

Co Ty tak o tej telewizji? Ciagle o tym mówisz, a ja w ogóle o tym nie mówię. .... czy ty nie odróżnisz telewizora od telewizji?

Daroo_3

Nie wiedzialem, ze mowisz o telewizorach Netflix i HBO. Sorki, moj blad.