Jest napisane, że następny odcinek (8x19) będzie dopiero 2 kwietnia. O co chodzi? Tak trochę nietypowo robić przerwę na samej końcówce sezonu...
Zrozum, że nie mają pomysłu i pewnie zastanawiają się tak by nie wpaść lekko mówiąc w bagno. Od 7 sezonu odcinki to dosłownie bagno.
To było przecież na serio. Nie wiem jak mogłaś to zrozumieć inaczej. Dla rozwinięcia; ma się pojawić przyrodni brat Wolowitza i zastanawiają się czy zrobić taki odcinek który pokaże go jednorazowo czy zrobi to tzw.przepustke do powiększenia się grupy na stałe , ale wiadomo nikt nie lubi zmian w tym sitcomie
Też uważam, że nie mają pomysłu, a w końcu jeszcze 9 i 10 sezon będzie. Nie wyobrażam tego sobie. Dla mnie mogli by ciągnąć stare nerdowskie wątki. Albo pokazać w końcu brata Penny, czy jak Penny ma na nazwisko. Nie wiem po co starają się ciągle coś nowego wprowadzić. Nikt raczej z fanów by się nie obraził, jakby wrócili do korzeni. Choć ciężko z tym będzie, skoro Howard się hajtnął, Penny z Leonardem to już raczej się nie rozejdą. Shamy, to Shamy. No i Raj, też ma już dziewczynę.
Nie no, b_enter zrozumiałam, że żartujesz, bo jeśli odcinek ma być w kwietniu no to już powinien być nakręcony chyba, prawda? Dlatego mnie dziwi ta przerwa: ani nie ma świąt, ani nie jesteśmy w połowie sezonu... A z kolei nie jest aż tak długa, żeby w tym czasie kręcić odcinek, który ma się pojawić tak naprawdę za niewiele więcej jak 2 tygodnie.
w sumie sie zgadzam, ostatnio irytuje mnie nawet to czepianie Sheldona, to było zabawne ale już nie jest ...
To, że nie mają pomysłu na serial nie znaczy, że nie mają dogranych odcinków:-))....Finały NCAA w koszykówce są, dlatego nie ma nowego epizodu....jak co roku zresztą pod koniec marca.
Nie trzeba wielkiego kombinowania,inne seriale już pokazały jaką drogą serial pójdzie.Ślub Penny i Leonarda,wspólne pożycie Sheldona i Amy,zapewne pojawi się dziecko,obstawiam,że mamusią zostanie Bernadette.
Odcinek 19 nagrany był 3 marca, odcinek 20 nagrany był 10 marca...a 21 nagrywany będzie 21 marca, odcinki są dograne jak widać, ale jest przerwa na NCAA, jak co roku więc to wszystko w tym temacie.
Okej, dziękuję :) Nie interesuję się sportem, więc nie wiedziałam o NCAA (hahaha no dobra nawet nie wiem co to za skrót xd), ale przynajmniej wiem już o co chodzi z tą przerwą ;)