PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171683
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Jest napisane, że następny odcinek (8x19) będzie dopiero 2 kwietnia. O co chodzi? Tak trochę nietypowo robić przerwę na samej końcówce sezonu...

ocenił(a) serial na 7
MissRasberry

Zrozum, że nie mają pomysłu i pewnie zastanawiają się tak by nie wpaść lekko mówiąc w bagno. Od 7 sezonu odcinki to dosłownie bagno.

ocenił(a) serial na 7
b_enter

A tak na serio? xD

ocenił(a) serial na 7
MissRasberry

To było przecież na serio. Nie wiem jak mogłaś to zrozumieć inaczej. Dla rozwinięcia; ma się pojawić przyrodni brat Wolowitza i zastanawiają się czy zrobić taki odcinek który pokaże go jednorazowo czy zrobi to tzw.przepustke do powiększenia się grupy na stałe , ale wiadomo nikt nie lubi zmian w tym sitcomie

ocenił(a) serial na 10
b_enter

Też uważam, że nie mają pomysłu, a w końcu jeszcze 9 i 10 sezon będzie. Nie wyobrażam tego sobie. Dla mnie mogli by ciągnąć stare nerdowskie wątki. Albo pokazać w końcu brata Penny, czy jak Penny ma na nazwisko. Nie wiem po co starają się ciągle coś nowego wprowadzić. Nikt raczej z fanów by się nie obraził, jakby wrócili do korzeni. Choć ciężko z tym będzie, skoro Howard się hajtnął, Penny z Leonardem to już raczej się nie rozejdą. Shamy, to Shamy. No i Raj, też ma już dziewczynę.

ocenił(a) serial na 7
b_enter

Nie no, b_enter zrozumiałam, że żartujesz, bo jeśli odcinek ma być w kwietniu no to już powinien być nakręcony chyba, prawda? Dlatego mnie dziwi ta przerwa: ani nie ma świąt, ani nie jesteśmy w połowie sezonu... A z kolei nie jest aż tak długa, żeby w tym czasie kręcić odcinek, który ma się pojawić tak naprawdę za niewiele więcej jak 2 tygodnie.

b_enter

w sumie sie zgadzam, ostatnio irytuje mnie nawet to czepianie Sheldona, to było zabawne ale już nie jest ...

ocenił(a) serial na 9
MissRasberry

To, że nie mają pomysłu na serial nie znaczy, że nie mają dogranych odcinków:-))....Finały NCAA w koszykówce są, dlatego nie ma nowego epizodu....jak co roku zresztą pod koniec marca.

peesem

Nie trzeba wielkiego kombinowania,inne seriale już pokazały jaką drogą serial pójdzie.Ślub Penny i Leonarda,wspólne pożycie Sheldona i Amy,zapewne pojawi się dziecko,obstawiam,że mamusią zostanie Bernadette.

ocenił(a) serial na 9
MissRasberry

Odcinek 19 nagrany był 3 marca, odcinek 20 nagrany był 10 marca...a 21 nagrywany będzie 21 marca, odcinki są dograne jak widać, ale jest przerwa na NCAA, jak co roku więc to wszystko w tym temacie.

ocenił(a) serial na 7
peesem

Okej, dziękuję :) Nie interesuję się sportem, więc nie wiedziałam o NCAA (hahaha no dobra nawet nie wiem co to za skrót xd), ale przynajmniej wiem już o co chodzi z tą przerwą ;)

ocenił(a) serial na 10
MissRasberry

W sumie dzisiaj doszedłem do wniosku, patrząc na datę premiery najbliższego odcinka Brooklyn 9-9, że to nie jest taka długa przerwa :D