PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Przewidywalny 

użytkownik usunięty

W zasadzie o każdym serialu można powiedzieć, że jest przewidywalny ale ten jest wyjątkowo. Po 6 odcinku widzę, ze ciągle jest to samo. W każdym odcinku na początek faceci podniecają się technologią. Niekontaktowy fizyk pierdoła próbuje zarywać do panny, do której w ogóle nie pasuje. Ma kolegę z zespołem Aspergera i innych kolegów jeszcze bardziej niezaradnych i niedojrzałych emocjonalnie jak on sam.Nic super śmiesznego w nim nie ma ot, zwykły przeciętny serial o nieudanym życiu wiecznych singli.
Nie wiem czemu ma powyżej 8 gwiazdek...

ocenił(a) serial na 9

"serial o nieudanym życiu wiecznych singli" - nieprawdziwe zdanie...
Nie oceniaj serialu po kilku odcinkach, ponieważ żaden z nich nie jest wiecznym singlem.
Zaskoczyłam cię? Bo serial nie jest przewidywalny...

użytkownik usunięty
Martusia_18

Heh wiadomo, że w końcu ktoś prędzej czy później sobie znajdzie męża czy żonę :) Wieczne single, w tym sensie, że bawią się zabawkami i gadżetami jakby mieli po 15 lat, nie potrafią normalnie komunikować się z kobietą. Wiesz, nawet by mnie to bawiło, gdyby nie fakt, że znam paru co zachowują się jak ci z serialu... To odbiera całą przyjemność oglądania. Bo to dla mnie jest bardziej tragedia, nie komedia. No w końcu dojrzeją rzecz jasna i staną się w miarę normalni, ale ile to potrwa. W 6 sezonie już ktoś ma dzieci :P ? W prawdziwym życiu podobne przypadki pewnie nikogo sobie nie znajdą...

ocenił(a) serial na 8

Wiesz chociaż co znaczy słowo singiel?

Też znam paru takich co się zachowują jak oni, ale mi to akurat wcale nie przeszkadza w oglądaniu, dla mnie i tak to jeden z lepszych seriali jakie oglądałam ;)

ocenił(a) serial na 10

Właśnie na tym polega fabula tego serialu , zobacz sobie wywiad ze scenarzystami tego serialu ... w nim opowiadają o tym kim się inspirowali tworząc ten serial ;) ale jeżeli tematyka Ci się nie podoba to radze Tobie odpuszcza sobie dalsze odcinki.

ocenił(a) serial na 10

może jest przewidywalny i co z tego skoro mimo to śmieszy ;) każdy ma inny gust. Ten serial widocznie nie jest dla ciebie i tyle. pozdrawiam

ocenił(a) serial na 1

Bo to nie jest serial dla każdego. To serial o geekach. Jak nie lubisz geeków to po co go oglądasz? To tak jakby oglądał serial o szkole baletowej i narzekał, że jest o szkole baletowej.