Chciałem się was zapytać jak wygląda szósty sezon. Oglądałem poprzednie pięć, i tak bym je ocenił - pierwszy na 8, drugi na 9, trzeci na 9, czwarty na 6, piąty na 7. Jak w tej skali prezentuje się obecny ? Obejrzałem pierwsze trzy epizody i dałem sobie spokój, tak mi się nie spodobało. W końcu jednak zatęskniłem :) Chciałbym zamówić na BR tylko nie wiem czy się będzie opłacało. Więc jak to jest z obecną formą serialu ?
Jak dla mnie zdecydowanie lepszy od 4 i 5. Oczywiście sezony 1-3 były najlepsze, ale ten jest niewiele gorszy. Kilka odcinków nawet dorównuje najlepszym odcinkom z sezonów 1-3, łącznie z tym, który właśnie się ukazał.
Dokładnie. Pan wyżej ma rację. Ostatni odcinek zawierał straaaaaaaaażnie dużo klimatu z sezonów 1-3. Jeśli lubisz Raja to będzie Cie czekać duuuuża niespodzianka Co do jego postaci w tym sezonie ;>
Ostatnie odcinki sezonu zdecydowanie w dawnym klimacie ;) po drodze trafiały się i świetne i takie nie do końca ciekawe ;)
Osobiście uważam że szósteczka wymiata :D Odcinek 6 sezonu 6 np jeden z lepszych jaki widziałem pod tym sitcomem... POlecam :) Ale oczywiście każdy ma inny gust :P
Po 5 sezonie odstawiłem na jakiś czas TBBT. Teraz wróciłem i obejrzałem wszystkie odcinki sezonu 6 i muszę powiedzieć, że jest genialny i na pewno w niczym nie ustępuje wcześniejszym.