Niesamowity odcinek, lepszy niż pierwszy. To chyba będzie najlepszy sezon :) Sheldon jak zwykle daje czadu :) Ten robot z koszulką i monitorem sterowanym przez sheldona miażdży xD Penny: chcecie kupić moją bielizne :D do Rasha i Howarda i ich miny haha
Jeśli mam być szczery to dla mnie 3 seria leci w dół. Już poprzedni odcinek, w którym walenie konia było w roli głównej poziomem tematu delikatnie mówiąc nie powalił, a w drugim odcinku uraczyli nas dowcipem a'la pierdy, czyli coś w czym się specjalizuje Eddie Murphy w swoich kaszaniastych komediach dla czarnych. Kwestię tego, że Penny ze swoimi dodatkowymi 15 kg już taką laską nie jest litościwie dla niej przemilczę.
true, true, poziom spada w 4 sezonie, dowcipy o waleniu konia i pierdzeniu to w u Kiepskich nawet sie nie pojawiaja.
W szczytowej formie scenarzysci byli przy pisaniu 1 sezonu, teraz to jakies takie mialkie, jedynie Shelbot byl fajnym pomyslem poki co :)
Postac Amy dziewczyny sheldona troche zle dobrali, mogli dziewczyne, ktora ma choc odrobine seksapilu wybrac :(